Drukte door Militracks

Gepubliceerd op 25 mei 2024 om 17:03

Op 25 mei 2024 vond het drukke Militracks plaats in Overloon. Duizenden enthousiaste bezoekers stroomden naar het terrein om de historische voertuigen en het indrukwekkende militaire materieel te bewonderen.

De belangstelling voor het evenement was enorm, wat leidde tot enkele verkeersissues in de omgeving. Rond 10:30 uur was het bijzonder druk op de Vierlingsbeekseweg, Holthesedijk, Schaartven en de rondweg, waar veel bezoekers hun auto's moesten parkeren.

De wegen rondom Vierlingsbeekseweg, Holthesedijk, Schaartven en de rondweg waren gevuld met auto's van mensen die op weg waren naar Militracks. De organisatoren hadden weliswaar goed nagedacht over de parkeergelegenheid, maar de massale opkomst zorgde er toch voor dat er op sommige momenten sprake was van verkeersopstoppingen.

Desondanks genoten de bezoekers volop van de unieke collectie historische voertuigen en het spectaculaire militaire materieel dat op het terrein tentoon was gesteld. De sfeer was uitbundig en de bezoekers konden hun hart ophalen aan al het moois dat Militracks te bieden had.

 

De organisatie zal ongetwijfeld lessen trekken uit deze drukke editie en voor de komende jaren kijken hoe ze de bereikbaarheid en doorstroming van het verkeer nog verder kunnen optimaliseren. Militracks is en blijft een must-visit evenement voor liefhebbers van militaire geschiedenis en techniek.

Voorkom verkeerschaos tijdens Militracks in Overloon

Elk jaar trekt het evenement Militracks duizenden bezoekers naar Overloon. De unieke collectie historische voertuigen en militair materieel is een enorme publiekstrekker. Helaas leidt deze massale belangstelling vaak tot verkeerschaos in en rond het dorp.

Lees meer »

Met dank aan Geert voor de foto's

Met dank aan Geert voor het filmpje