Wereldklasse bij Sandor Donnert’s Magical World of Circus

Gepubliceerd op 27 mei 2024 om 15:32

Topartiesten schitteren in unieke circusvoorstelling in Overloon

‘Sandor Donnert’s Magical World of Circus’ komt naar Overloon. Het circus van de Brits-Hongaarse organisator Sandor Donnert presenteert in 2024 een nieuwe topvoorstelling tijdens een exclusieve tour door Nederland. Op 4 en 5 juni 2024 staat Overloon aan de Stevenbeekseweg op de tourlijst.

Geniet in de tent van een show van wereldklasse. Sandor Donnert vertelt daarover: “Ik startte dit bijzondere project in 2019. Het begon klein en inmiddels werken bijna dertig artiesten en medewerkers mee.

De kracht van The Magical World of Circus is écht het niveau van de artiesten. Hoewel het circus met 350 zitplekken compact qua formaat is, is de nieuwe voorstelling van wereldklasse. Dankzij het compacte formaat zit het vlak bovenop de circuskunsten. Dat zorgt voor een unieke sfeer, waar topartiesten graag onderdeel van zijn”.

De voorstelling
Het resultaat is een circa honderd minuten durende topshow. Zo contracteerde Donnert onder andere de Franse luchtacrobate Adele Fame. Een van meest gevraagde artiesten van dit moment schittert in een spectaculaire act hoog boven de grond.

Het Chinees/ Italiaanse Duo Doro toont waanzinnige hand-to-hand-acrobatiek, het Duo Lagroni uit Tsjechië laten acrobatiek zien op een wel heel komische wijze en de kleurrijke Portugese clown Marco Mariani laat je écht lachen!

De voorstelling kent ook talent van eigen bodem. De Nederlandse Amber Karstens verspreidt met haar honden een ongekend enthousiasme door de circustent. Amber en haar ‘dancing collies’ verbaasden in meerdere rondes de jury van de mega-show Britain’s Got Talent en lieten miljoenen kijkers genieten.

Voorstellingstijden
Beleef dit én meer bij The Magical World of Circus op 4 en 5 Juni aan de Stevenbeekseweg in
Overloon. Het circus geeft voorstellingen op:

Dinsdag 4 Juni – 16:00 uur
Woensdag 5 Juni – 15:00 uur

Met PLUS Verbeeten extra voordelig naar dit circus? Tegen inlevering van twee volle PLUSpunten spaarkaarten ontvangt de klant met de unieke code op de voucher een entreebewijs ter waarde van €20,00. Hiervoor heeft men dan in totaal €8,00 aan PLUSpunten betaald. Een voordeel van 60% dus! De tickets zijn met de genoemde vouchercode te bestellen via www.ticketview.nl .

Tickets en info vind je 24 uur per dag op: magicalworldofcircus.com.

Tickets klik hier  

Opbouwen van de tent. filmpje Geert