Nieuwe Verkeersregelaars jassen en portofoons voor verkeersregelaars

Gepubliceerd op 1 juni 2024 om 18:53

De afgelopen dagen hebben wij met de verkeersregelaars uit Overloon de rolstoeldriedaagse van De Zonnegroet Overloon Holthees Smakt mogen begeleiden. Dit was een bijzondere ervaring voor ons allemaal.

Als verkeersregelaars waren wij verantwoordelijk voor het veilig begeleiden van de deelnemers, die in rolstoelen reden, tijdens de drie dagen durende tocht. Het was een eer om deel uit te maken van dit evenement en de deelnemers te ondersteunen bij hun tocht.

 

Wij konden dit jaar voor het eerst onze nieuwe jassen dragen, die we hadden gekregen dankzij de Dorpsraad van Overloon. Deze jassen maakten ons goed zichtbaar en professioneel herkenbaar voor de deelnemers en andere betrokkenen. Daarnaast waren we ook uitgerust met nieuwe portofoons, waardoor we goed met elkaar en de organisatie konden communiceren.

 

De rolstoeldriedaagse was een prachtig evenement om deel van uit te maken. We hebben genoten van de enthousiaste deelnemers, de mooie routes en de prettige samenwerking met de andere vrijwilligers. Het was een waardevolle ervaring die we niet snel zullen vergeten.

 

Wij kijken terug op een zeer geslaagde editie van de rolstoeldriedaagse en zijn dankbaar dat we hieraan hebben mogen bijdragen. Het was een privilege om deze bijzondere deelnemers te mogen begeleiden en ondersteunen tijdens hun tocht.

 

Foto’s rolstoeldriedaagse klik hier