Huldiging Vrouwen 1

Gepubliceerd op 7 juni 2024 om 19:53

Afgelopen zondag was een historische dag voor SSS'18. Vrouwen 1 heeft zich via de nacompetitie weten te promoveren naar de 1ste klasse met een indrukwekkende 1-8 overwinning op Hontenisse uit Kloosterzande. Deze knappe prestatie verdient alle lof en zal komende zondag tijdens het jaarlijkse gezelligheidstoernooi worden gehuldigd.

De huldiging zal om 15:00 uur plaatsvinden op het Sportpark van SSS'18, waar de speelsters en de staf in het zonnetje worden gezet. Alle supporters, vrienden en familie zijn van harte welkom om deze bijzondere gelegenheid mee te vieren. Het gezelligheidstoernooi zelf start al om 10:30 uur, waardoor er een de hele dag volop gelegenheid is om te genieten van voetbal en samenzijn.

 

SSS'18 maakt er samen met iedereen een memorabele dag van, vol trots op de prestaties van Vrouwen 1. Na een knallend seizoen met deze promotie als hoogtepunt, is het nu tijd om de speelsters te eren voor hun inzet, passie en doorzettingsvermogen. Laten we er met z'n allen een prachtig feest van maken!

 

Voor meer informatie verwijzen we graag naar de Facebookpagina van SSS'18 Overloon.https://www.facebook.com/SSS18Overloon Tot zondag!