weekoverzicht

Gepubliceerd op 9 juni 2024 om 10:25

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp Overloon en omgeving. Daarom brengen wij voor jullie het Weekoverzicht, een terugblik op het nieuws van afgelopen week. Of het nu gaat om evenementen, belangrijke gebeurtenissen, of gewoon interessante ontwikkelingen, Overloon nieuws is er om jullie op de hoogte te houden. Heeft u zelf nieuws dat u graag met de gemeenschap wilt delen? Stuur het dan naar info@overloonnieuws.nl en wie weet wordt het onderdeel van ons volgende Weekoverzicht. Blijf op de hoogte en blijf betrokken bij wat er speelt in onze prachtige omgeving.

Vrouwen SSS'18 gehuldigd na promotie naar 1ste klasse

9 jun 2024 17:21

Op zondag 2 juni was een historische dag voor SSS'18. Vrouwen 1 wist zich via de nacompetitie te promoveren naar de 1ste klasse met een indrukwekkende 1-8 overwinning op Hontenisse uit Kloosterzande. Deze knappe prestatie verdient alle lof en erkenning.

Lees meer »

 

Roojse Kels Live

8 jun 2024

Het is weer zover! Na een succesvolle en veelbelovende start in 2023 komt Roojse Kels LIVE terug naar Zaal 7 op 28 september 2024, en we kunnen niet wachten om jullie opnieuw te zien. Dit jaar belooft een avond vol muzikaal spektakel, met eigenzinnige versies van bekende hits, uitgevoerd door zowel vertrouwde gezichten als nieuwe talenten.

Lees meer »

 

Huldiging Vrouwen 1

7 jun 2024 19:53

Afgelopen zondag was een historische dag voor SSS'18. Vrouwen 1 heeft zich via de nacompetitie weten te promoveren naar de 1ste klasse met een indrukwekkende 1-8 overwinning op Hontenisse uit Kloosterzande. Deze knappe prestatie verdient alle lof en zal komende zondag tijdens het jaarlijkse gezelligheidstoernooi worden gehuldigd.

Lees meer »

 

ZooParc viert geboorte mhorrgazelles, kuifhoenderkoet en hamerkopjongen

7 jun 2024 13:27

In ZooParc zijn twee mhorrgazelles geboren. Deze diersoort is in het wild zeer bedreigd: er zijn er nog slechts zo'n 250 over. Met de geboorte van deze dieren levert de dierentuin een bijdrage aan het behoud van deze soort. Hiernaast kwamen er in het Overloonse park ook nog een kuifhoenderkoet en vier hamerkopjongen ter wereld.

Lees meer »

 

In Overloon wordt mest verwerkt: ‘Wij helpen mee om straks een mooi glas Bourgogne te kunnen drinken’

7 jun 2024 08:32

IN BEDRIJFVolle gierkelders. Boeren in heel Nederland zitten met zo’n 10 miljard liter mest te veel. Door slecht weer én door strengere regels mag of kan het de akkers en weides niet meer op. In Overloon investeerde veehouder Alders miljoenen in een mestverwerker.

Lees meer »

 

De rode draad van Joke Koppers ” TEXTIEL”

6 jun 2024

Het is niet “zomaar” werken met lapjes…

Lees meer »

 

Eendracht’30 won na de winterstop geen wedstrijd meer: ‘Dan wordt degradatie je lot’

5 jun 2024 19:12

Hekkensluiter SSS’18 verslaan: in die opzet faalde Eendracht’30 zondag opzichtig (4-2 nederlaag). Na zes jaar degraderen de Mookenaren uit de tweede klasse.

Lees meer »

 

Gemeentenieuws

4 jun 2024

Het Gemeentenieuws uit het Land van Cuijk is een belangrijke bron van informatie voor de inwoners van de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint-Hubert en Sint-Anthonis. Dit nieuwsplatform biedt een overzicht van ontwikkelingen, evenementen, besluiten en projecten die van invloed zijn op het dagelijks leven in deze regio.

Lees meer »

 

tussenstand BIG Challenge

4 jun 2024

‘Nog zoveel geld nodig, want kanker is zo oneerlijk’

Lees meer »