Dirk Scheele en Sneeuwwitje in Openluchttheater in Overloon

Gepubliceerd op 29 juli 2016 om 15:07

Op woensdag 10 augustus om 14.30 uur treedt Dirk Scheele op in het Openluchttheater in Overloon. Op zondag 14 augustus speelt Toneelvereniging Mariahout de familievoorstelling Sneeuwwitje & The Dwarfs, ook te zien om 14.30 uur.

 Dirk Scheele

 ‘Vakantie met Dirk Scheele’ is een swingende voorstelling voor iedereen vanaf twee jaar met veel bekende liedjes van Dirk. De kinderen beleven met Dirk natuurlijk volop avonturen. Ze gaan op stap met de auto, de trein en zelfs met het vliegtuig. Ze komen terecht op o.a. de camping, een kinderboerderij en zelfs in hoge bergen en verre landen, waar ze dolfijnen en de hond van Dirk ontmoeten. Er worden volop zomerliedjes gezongen uit zijn succesvolle televisieserie ‘Op Stap met Dirk Scheele’ die uitgezonden wordt bij Nickelodeon. Natuurlijk zal ook ‘het insmeerlied’ niet ontbreken, wat hij geschreven heeft voor de campagne Veilig zonnen van het KWF. Uiteindelijk formeert Dirk samen met de kinderen een heuse swingende gitaarrockband en wordt er muziek gemaakt met echt zomerfruit. Dat wordt voor iedereen, jong en oud, weer ‘met Dirk uit je dak!’

Dirk is regelmatig met zijn liedjes en televisieprogramma’s te zien op de kinderzender Nickelodeon en is mateloos populair bij jonge kinderen. De voorgaande jaren was zijn optreden in het Openluchttheater dan ook helemaal uitverkocht.

Sneeuwwitje & The Dwarfs

Op zondag 14 augustus is Sneeuwwitje & The Dwarfs te zien in het Openluchttheater in Overloon. Een vrolijke, eigentijdse familievoorstelling gespeeld door Toneelvereniging Mariahout. Toneelvereniging Mariahout is al jaren een graag geziene gast in het Openluchttheater. Met de succesvolle voorstellingen Doornroosje, Roodkapje en De Nieuwe Kleren van de Keizer trokken zij veel publiek. Nu spelen ze de moderne variant van het aloude sprookje Sneeuwwitje. Prinses Willemien wordt 16 jaar. Haar vader, de super coole koning Gerbrand, organiseert een groot feest waar de hipste band van het land optreedt. The Dwarfs zijn het helemaal! Maar prinses Willemien wil The Dwarfs niet en ook geen feest. Prinses Willemien wil dat haar vader gelukkig is. Ze gunt hem een nieuwe vrouw. En dan verschijnt Samantha. Het is liefde op het eerste gezicht. Maar is Samantha wel zo lief als ze zegt dat ze is? 

Kaarten en meer informatie

Kaarten voor Dirk Scheele kosten € 7,- en voor Sneeuwwitje & The Dwarfs € 6,50. Ze zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Plus Verbeeten Overloon, bij restaurant Museumzicht en via de website www.openluchttheateroverloon.nl. Ook aan de kassa, zolang de voorraad strekt. De kassa is geopend vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstellig. Adres: Museumpark 1, 5825 AM Overloon (ingang naast restaurant Museumzicht). Bij slecht weer gaan de voorstellingen door in gemeenschapshuis ‘de Pit’ in het centrum van Overloon. Tot slot: Like het Openluchttheater op Facebook: facebook.com/openluchttheateroverloon en blijf op de hoogte van leuke acties, het laatste nieuws en foto’s en filmpjes van de voorstellingen.