Carnaval 2025: "D'r baovenòp zitte”

Gepubliceerd op 15 juni 2024 om 17:02

Hoewel de zomer nog maar net is begonnen, zijn de eerste stappen richting het volgende carnavalsfeest al gezet. Met trots presenteren we het thema voor carnaval 2025: "D'r baovenòp zitte". Een thema dat op verschillende manieren geïnterpreteerd kan worden, zowel letterlijk als figuurlijk.

Dit thema geeft ons de kans om onze creativiteit de vrije loop te laten en er echt bovenop te zitten. We kunnen er op allerlei manieren invulling aan geven, van onconventionele kostuums tot opvallende wagens. Het biedt ruimte voor innovatieve ideeën en een feest vol verrassingen.

Start kaartverkoop

Vör de Kerk op ’t Plein 2024 Over “er bovenop zitten” gesproken: de kaartverkoop voor de volgende editie van Vör de Kerk op ’t Plein op maandag 11 november komt eraan. De vorige editie was binnen twaalf uur uitverkocht. De verwachting is dat het dit jaar net zo snel zal gaan, dus zorg dat je op tijd klaar zit

Noteer daarom zondag 30 juni om 11:11 uur in je agenda en zorg dat je er bovenop zit, want deze kaartverkoop belooft wederom een spannende strijd te worden. Houd onze website en socialmediakanalen in de gaten voor alle verdere details.

Carnaval 2025 belooft een feest te worden waar we echt bovenop zitten! Laten we er samen voor zorgen dat het een onvergetelijk evenement wordt.

Meer informatie over het carnaval vindt u op de website van de Carnavalsvereniging van de huibuuke op (facebook.com/huibuuke) of op http://www.huibuuke.nl/

Foto’s Vijfde Editie pleinfeest Vör de kerk op ’t plein klik hier