Loën wet ’t 2024

Gepubliceerd op 15 juni 2024 om 15:21

Loën wet 't is een spannend dorpsspel waarbij teams in een race tegen de klok proberen de vragen uit het opdrachtenboek zo snel mogelijk te beantwoorden. Dit uiteenlopende evenement vindt plaats op een vrijdagavond in Overloon.

De teams bestaan uit ongeveer 10 personen, met één teamcaptain die om 18.30 uur aanwezig moet zijn bij Partycentrum Bos voor de aftrap en uitreiking van het opdrachtenboek. Vervolgens gaat het team naar een zelfgekozen locatie in Overloon om daar aan de slag te gaan.

 

Het inschrijfgeld bedraagt €35 per team, dat bij aanvang contant betaald moet worden. In het opdrachtenboek staan verschillende soorten vragen en opdrachten, variërend van algemene en Lónse kennisvragen tot doe-opdrachten en een geheime opdracht. Het gebruik van hulpmiddelen zoals telefoons en computers is toegestaan.

 

De strijd gaat om de spaarpot, waarvan de geldbedragen naar keuze geschonken worden aan een Overloonse vereniging of stichting door de winnende teams (plaats 1 t/m 3). Deze organisaties hebben zich vooraf gepitcht met hun plannen voor het te winnen bedrag. De prijsuitreiking vindt plaats op de daaropvolgende zaterdagavond bij Partycentrum Bos.

 

Loën wet 't is zo een dorpsspel waarbij de prijzen direct ten goede komen aan de Overloonse gemeenschap. De deelnemende teams kunnen hierdoor niet alleen strijden voor de overwinning, maar ook voor een goed doel naar keuze.

 
SPONSOREN 
De spaarpot wordt mede mogelijk gemaakt door veel verschillende sponsoren. Ben jij of ken jij iemand met een bedrijf? Wil je sponsoren?

Daar zijn zij heel blij mee! Laat het  weten via loenwetut@gmail.com

 

Meer info op bron: website https://www.loenwetut.nl/  Facebook  https://www.facebook.com/loenwetut