Kindervakantieweek: Drie dagen vol plezier en avontuur!

Gepubliceerd op 26 juni 2024 om 14:18

Zomer 2024 staat in Overloon weer bol van de activiteiten voor de jeugd. Van 9 tot 11 juli vindt namelijk de jaarlijkse Kindervakantieweek plaats, een ware traktatie voor alle kinderen uit groep 3 t/m 8.

Tijdens deze drie onvergetelijke dagen kunnen de kinderen hun creativiteit de vrije loop laten met het bouwen van spectaculaire hutten. Daarnaast is er volop ruimte om lekker te knutselen, te sporten en allerlei leuke spelletjes te spelen. Op donderdag 11 juli is er zelfs een speciaal programma voor de jongste deelnemers.

 

"Met de Kindervakantieweek wordt de lange zomervakantie nóg leuker "De kinderen kunnen heerlijk ravotten met hun vriendjes en vriendinnetjes, maar maken ook kennis met nieuwe dorpsgenootjes. Dat maakt het echt een feest voor de hele gemeenschap."

 

Woon je in Overloon of ga je er naar school? Dan ben je van harte welkom om op 9, 10 of 11 juli een kijkje te komen nemen. Wie weet ontdek jij wel een nieuwe hobby of maak je zelfs nieuwe vrienden voor het leven!

 

 

Voor Meer informatie en foto's op de website van de sjiloverloon op https://www.sjiloverloon.nl/ of op Facebook.KindervakantieweekOverloon https://www.facebook.com/KindervakantieweekOverloon/ 

 

Heb je nog vragen? Mail gerust
kvwoverloon@hotmail.com 

 

Foto's Geert Arts

filmpje Geert Arts

Foto's Kindervakantieweek 2023 klik hier