Jan Klaassen – Poppenkast in Openluchttheater Overloon

Gepubliceerd op 24 juni 2024 om 19:12

Op zaterdag 6 juli presenteert het Openluchttheater Overloon een betoverende poppenkastvoorstelling voor jong en oud.

Het verhaal draait om Jan Klaassen, die van de baas van de poppenkast de opdracht krijgt om het schuurtje op te ruimen. Tijdens het opruimen stuit hij op een mysterieuze schatkaart. Wat volgt is een spannend en komisch avontuur waarin Jan Klaassen en zijn vrienden op zoek gaan naar de schat. Maar wat heeft de kroon van de koning ermee te maken?

De voorstelling belooft een magische ervaring te worden, geschikt voor kinderen van 3 tot 9 jaar én iedereen die van poppenkast houdt. Mis dit unieke spektakel niet en kom op 6 juli naar het Openluchttheater Overloon!

Datum: zaterdag 6 juli 2024
Tijd: 14:30 uur
Locatie: Openluchttheater Overloon, ingang naast Restaurant Museumzicht.
Toegang:  € 5,- Kaarten zijn verkrijgbaar via onze website of aan de kassa.
Voor meer informatie en kaartverkoop kunt u terecht op www.openluchttheateroverloon.nl.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op 6 juli voor een onvergetelijke poppenkast-voorstelling!

Over Frank Peters, poppenkastspeler
Frank Peters uit Mill is een ervaren en gepassioneerde poppenkastspeler. Frank geeft voorstellingen op een aantal vaste locaties in Mill, Venlo en Roermond. Ook is zijn poppenkast regelmatig te zien in de Brabantse bibliotheken en op verschillende locaties in Limburg. Daar brengt hij magische verhalen tot leven voor jong en oud. Frank heeft een lange geschiedenis in het poppenkastspel en blijft deze traditionele vorm van entertainment levend houden.

Over het Openluchttheater Overloon

Het openluchttheater is een kleinschalig intiem en mooi, midden in de bossen gelegen, natuurtheater met 400 zitplaatsen en biedt een prachtige locatie voor theater, concerten en andere voorstellingen.
Het is een uniek openluchttheater, liggend in het park bij het Oorlogsmuseum Overloon, en omringd door vele bomen. Juist dat maakt de akoestiek, de entourage en de gehele beleving bijzonder. Ruik en proef de buitenlucht in het theater met het mooiste plafond van de regio, dat elk kwartier weer anders is. Dankzij de vele vrijwilligers is het voor bezoekers en artiesten mogelijk om tijdens en na de voorstelling gebruik te maken van de horeca. Het openluchttheater is, dankzij een bijzondere en natuurlijke akoestiek, ook heel geschikt voor muziekoptredens. Een theater dat volledig op vrijwilligers draait.

Website www.openluchttheateroverloon.nl 

Voor de allerlaatste nieuwtjes kijkt u op onze Facebookpagina of Instagramaccount.

Bestel hier uw tickets  Jan Klaassen – Poppenkast in Openluchttheater Overloon