Schietwedstrijd voor de jeugd

Gepubliceerd op 30 september 2016 om 18:00

Schietwedstrijd voor de jeugd Deelname is gratis

Overloon-Na het enthousiasme van de kindergildedag afgelopen mei en de prestatie van Banyawit als jeugdkoning van de gemeente Boxmeer, willen wij onze schietsport ook graag onder de aandacht brengen van de jeugd in Overloon.

Op woensdagmiddag 5 oktober organiseren wij daarom een schietwedstrijd voor alle kinderen uit groep 7 en 8.
Wij zullen deze middag dan ook een vogel op een boom plaatsen en onder deskundige begeleiding van de leden van ons gilde, kunnen de kinderen hier proberen om het laatste restje van de vogel naar beneden te halen.
Je ervaart hier de spanning, die wij ook ervaren bij ons koningschieten, als de vogel dreigt te vallen en je bent zelf bijna aan de beurt. Het gevoel dat je krijgt als je ziet dat jij hem naar beneden heb geschoten, allemaal unieke ervaringen.

Laat je kronen tot “herfst jeugdkoning” van Overloon

Deze middag worden jullie om 14.00 uur verwacht bij ons in Ut Gildehuus waar we eerst gaan loten om de volgorde van schieten te bepalen en daarna gaat de strijd beginnen.

Deelname is gratis.

Ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom om deze middag bij te wonen. Wij zorgen dat de koffie bruin is. Mocht de tijd het toelaten, is er voor jullie ook een mogelijkheid om even kennis te maken met onze schietsport.

Bij slecht weer zullen we deze wedstrijd naar binnen verplaatsen en de kruisboog ter hand nemen.lees meer op bron: www.facebook.com/Theobaldusgilde

fotonr88-13-1.jpg