Op karakter sleept SSS'18 een gelijkspel mee uit Meerssen

Gepubliceerd op 3 oktober 2016 om 19:06

De ploeg uit Meerssen had meer voetbalvermogen in zich, maar door de inzet van SSS’18 kon de ploeg uit het zuiden van Limburg niet tot echt scoren komen.

Al in de 4e minuut werd de eerste mogelijkheid van Meerssen ongedaan gemaakt. Julien Rompelberg schoot een vrije trap vanaf de rand van het strafschopgebied gewoon hoog over. Grappig was wel dat Meerssen gele shirts had met zwarte broeken en SSS’18 had zwarte shirts met gele broeken. Voor de Overloonse kijkers aanvankelijk wel moeilijk om het verschil goed te volgen. In de 15e minuut lag het eerste tegendoelpunt al in de touwen. De bal werd over iedereen heen geschoten en daar stond Jordie van der Schroot klaar om Kevin van de Berg kansloos te maken: 1-0. En weer moest SSS’18 achter de feiten aan hollen. SSS’18 liet zich niet uit het veld slaan en trok ten aanval. In een gevaarlijke aanval viel de prima spelende Paul Janssen in het strafschopgebied, maar scheidsrechter Bierings uit Eersel wuifde de geclaimde strafschop weg. Even later moest Kevin van de Berg tweemaal handelend optreden en hij slaagde daarin. In de 23eminuut werd een goede voorzet door Meerssen net naast gekopt. In de 28eminuut kreeg Frits Lucassen de gele prent nadat hij zijn balverlies wilde corrigeren. In een van de tegenaanvallen schoot Bas Joosten over. Het spel ging op en neer en Meerssen kreeg de beste kansen. Een corner belandde op de lat. Maar Paul Janssen liet zien dat SSS’18 daar ook iets van kon en hij schoot hard tegen de onderkant van de lat. Het betekende geen gelijkmaker zo vlak voor rust.lees meer op bron: www.sss18.nl