Rabo Museumkidsweek oorlogsmuseum in Overloon

Gepubliceerd op 14 oktober 2016 om 14:58

De herfstvakantie is dit jaar weer omgetoverd tot Rabo Museumkidsweek.Musea in Nederland staan BOL van de activiteiten.Wil jij kans maken op een superleuke prijs? Zoek en fotografeer Tikkit, de Museumkids-mascotte in jouw favoriete museum.De Rabobank Museumkidsweek duurt van 15 t/m 30 oktober.Tijdens die periode kun je met de kids bij Musea in Nederland bij aan de slag meer informatie over Rabo Museumkidsweek op www.museumkidsweek.nl

Rabo Museumkidsweek in het oorlogsmuseum in Overloon

ook het oorlogsmuseum in Overloon doet mee aan de Rabo Museum Kidsweek, van 15 t/m 30 oktober.Dus eigenlijk zijn het wel twee weken! En daarin bieden we speciaal voor onze jeugdige bezoekers nog wat extra's:
We trappen op 15 en 16 oktober af met het Vuurwapenweekend, dus als je zelf al eens hebt willen voelen hoe zwaar die wapens in de oorlog eigenlijk waren, dan is dít het moment!
de Russische T55-tank, uit 1989, stellen we open op 18, 19, 25 en 26 oktober.Het leven in een tank valt niet mee, en dat kun je zelf dus nu een keer ervaren.
En op dezelfde dagen als die tank van binnen te bekijken is, hebben we ook militaire kleren voor je klaar liggen.meer informatie over Rabo Museumkidsweek in het oorlogsmuseum op www.oorlogsmuseum.nl/nl/nieuws/rabo-museum-kidsweek