Doornroosje in Openluchttheater Overloon

Gepubliceerd op 8 juli 2024 om 19:06

Theatergroep Mariahout presenteert met trots de betoverende voorstelling Doornroosje in het sfeervolle Openluchttheater Overloon. Dit klassieke sprookje, gebaseerd op het verhaal van de Gebroeders Grimm, neemt jong en oud mee op een magische reis.

Over de voorstelling: Als de Koning en Koningin na lang wachten eindelijk het geboortefeest van hun dochter Roos vieren, gebeurt er iets vreselijks. De onbeminde Draconia spreekt een vreselijke vloek uit. Gelukkig schieten de liefdevolle Feeën te hulp. Roosje groeit warm en veilig op, totdat het noodlot aanbreekt en zij zich door een list van Draconia prikt aan een spinnewiel. Doornroosje en alle mensen uit het koninkrijk vallen in een eeuwige slaap. Een enorme doornenhaag omsingelt de stad. Maar zal ware liefde overwinnen? Zal de Prins het kasteel binnendringen en Doornroosje wakker kussen, waardoor de vloek wordt verbroken?

Praktische informatie:

  • Datum: Woensdag 17 juli 2024
  • Tijd: 14:30 uur
  • Locatie: Openluchttheater Overloon, Museumpark 1, 5825 AM Overloon
  • Leeftijdsadvies: Vanaf 4 jaar
  • Ticketprijs: € 8,00

Kom met het hele gezin genieten van deze magische voorstelling onder de zomerzon! Ouders, grootouders en kinderen zijn van harte welkom. Reserveer snel je tickets via de ticketshop en laat je betoveren door het verhaal van Doornroosje.

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.openluchttheateroverloon.nl

We hopen u te verwelkomen op deze bijzondere middag vol magie

Praktische informatie:
Locatie: Openluchttheater Overloon, Museumpark 1 te Overloon (ingang naast restaurant Museumzicht). 
Kaartverkoop online via de website www.openluchttheateroverloon.nl of aan de kassa.

Facebook: facebook.com/openluchttheateroverloon