SSS'18 weet niet te scoren

Gepubliceerd op 14 november 2016 om 18:02

SSS'18 weet niet te scoren en verliest uiteindelijk met 0 - 1

Mark Verbeek in actie( foto: Henk Henckens)

Zou SSS’18 stuivertje kunnen wisselen met Volharding dat was eigenlijk wel het plan van aanpak. De realiteit was echter compleet anders. SSS’18 begon het 1e kwartier met een licht overwicht op de heren uit Someren. Er werden flink wat aanvallen uitgevoerd maar echte doelrijpe kansen deden zich voor beide doelen niet voor. De SSS’18 aanvallers wisten niet verder te komen dan enkele afstandschoten welke helaas geen doel troffen. Het eerste wapenfeit van Someren ontstond in de 18e minuut maar de goed keepende Thomas Massop wist met 2 opeenvolgende reddingen het scoren van Someren te beletten. In het 2e kwartier van de 1e helft wisten de beide hardwerkende ploegen geen doelrijpe kansen te creëren. Tijdens deze periode was het voornamelijk middenveld voetbal, wat het altijd trouwe publiek, voorgeschoteld kreeg. In het laatste kwartier van de 1e helft was het Koen Verlinden die een afstandschot door de Someren keeper gepareerd zag worden. De ruststand was dus 0 – 0.lees meer op bron: www.sss18.nl