SSS'18 pakte de tweede overwinning van het seizoen

Gepubliceerd op 28 november 2016 om 16:47

1D: SSS'18 doet laatste plaats over aan buurman Volharding

DEURNE | SSS'18 heeft vanmiddag de laatste plaats in de eerste klasse D overgedaan op buurman Volharding. De Overloners klopten Deurne met 1-3, terwijl Volharding met 2-2 gelijkspeelde bij Bekkerveld. Dat puntje was onvoldoende om de rode lantaarn weg te houden. SSS'18 klimt door de winst zelfs twee plaatsen.

SSS'18 behaalde op het veld van SV Deurne de tweede zege van het seizoen. Jesse Rommen en Koen Verlinden zorgden voor een 0-2 tussenstand in het voordeel van SSS. Harm van der Steen schoot bij een 0-2 stand vanaf elf meter raak voor Deurne, maar het slotakkoord was opnieuw voor Verlinden, die daarmee zijn ploeg een zeer bruikbare driepunter schonk.

Tegen Bekkerveld, titelkandidaat in klasse 1D, kwam Volharding tot tweemaal toe terug van een achterstand. Na een dik half uur maakte Tim Brouwer de 1-1, zeven minuten voor het einde maakte Mark Blenckers de 2-2. Vlak voor tijd kwam Bekkerveld met tien man te staan, maar er was te weinig tijd voor de mannen van coach Sjoerd van der Coelen om nog de winst te pakken. He resultaat zal wel voor vertrouwen zorgen bij de geplaagde roodbroeken.lees meer op bron: www.kliknieuws.nl/regio/maasdriehoek/voetbal/107938/1d-sss-18-doet-laatste-plaats-over-aan-buurman-volharding