Gelijkspel voor SSS'18

Gepubliceerd op 5 december 2016 om 09:29

SSS'18 kan voorsprong niet vasthouden en moet genoegen nemen met een Gelijkspel

Vorige week in Deurne stapte de heren van SSS’18 met een tevreden en voldaan gevoel van het veld. Of dat deze middag ook zou lukken was nog maar de vraag. De wedstrijd begon 15 minuten eerder als wat normaal gebruikelijk is. In de eerste minuten was het al raak voor SSS’18. Via een steekpas van Slobodan Pupovac kwam Koen Verlinden vrij voor de ZSV goal en hij liet deze kans niet onbenut en scoorde beheerst de 0 – 1. Beide ploegen speelden aanvallend voetbal maar tijdens deze periode kwam het meeste gevaar via de aanvallen van SSS’18. Het eerste serieuze gevaar van ZSV ontstond via een vrije trap rondom het 16 meter gebied van SSS’18 maar men scoorde niet. In de 18e minuut werd opnieuw een vrije trap toegekend aan de thuis spelende ploeg en het was Rick Wiersema die hieruit wist te scoren en bracht de stand op 1 - 1. Gedurende het 2e kwartier van de wedstrijd had SSS’18 het betere van het spel. Ondanks de snel uitgevoerde aanvallen wist de verdediging van ZSV gemakkelijk staande te blijven zodat er geen wijzigingen op het scorebord te noteren waren. In het 3e kwartier werd de aanvalsdrang van de thuis spelende ploeg sterker en sterker. In de omschakeling was ZSV vlugger waardoor de druk op de SSS’18 verdediging steeds hoger werd. Thomas Massop moest enkele reddingen verrichten om de stand op gelijke hoogte te houden.

Bas Joosten scoort 1 - 3 ( foto Henk Henckens )

Bas Joosten scoort 1 - 3  ( foto Henk Henckens )

Na de rust begonnen de 2 ploegen ongewijzigd aan de 2e helft. Opnieuw was SSS’18 dicht bij een treffer. Door slechte communicatie in de achterhoede van ZSV wist Paul Janssen een uittrap te blokken maar de bal verdween juist over het ZSV doel. Het was opnieuw SSS’18 welk de aanval koos en via goed combinatie spel op het middenveld waren het de aanvallers van SSS’18 welke de kansen kregen maar helaas werden deze uitgespeelde kansen niet benut. In de 56e minuut wist Jesse Rommen zich over rechts vrij te spelen en gaf een knappe voorzet maar Koen Verlinden werd dermate gehinderd dat deze kans ook niet benut kon worden. Zo golfde ook in deze periode, zoals in de 1e helft, het spel op en neer. In de 61e minuut kwamen de SSS’18 mannen met de schrik vrij omdat ook de ZSV aanvallers uit hun kansen niet wisten te scoren. De aanvalsdrang van SSS’18 zette voort. In de 62 minuur floot scheidsrechter Keser voor een overtreding op Koen Verlinden en dat betekende penalty voor SSS’18. Het was Paul Janssen welke deze kans niet onbenut liet en tekende de 1 – 2 aan lees meer op bron: www.sss18.nl meer foto's van SSS’18 op www.facebook.com/rkvvsss18