Sporten in het Donker in Overloon

Gepubliceerd op 5 december 2016 om 12:22

Blacklighttoernooi van 27 t/m 30 december in de Raaijhal

OVERLOON-In de donkere dagen tussen Kerst en Oud en Nieuw, wordt door volleybalver. “Sportivo”, badmintonver. ”Raaijmeppers”, Korfbalver. DES en voetbalver. “SSS’18” i.s.m. Goemans Raaijhalbeheer een blacklighttoernooi georganiseerd.  Volleybal, badminton, korfbal, zaalvoetbal en dat allemaal in het donker. De toernooien vinden plaats op 27 t/m 30 december in sporthal de Raaijhal te Overloon. 

De Raaijhal wordt volledig verduisterd met alleen blacklight verlichting. De belijning, netranden, ballen, shuttles, korven en goals worden beplakt met fluoriserende tape en beschilderd met lichtgevende verf.  Door UV-light kun je dit dus allemaal wél zien maar verder is het in de hal pikkedonker!  Tijdens de wedstrijden wordt gezellige muziek gedraaid.  Dj’s Ricky Corony en Leon Aarts draaien tijdens de wedstrijden hun mooiste nummers waardoor er een unieke en supergezellige sfeer ontstaat. 

Om te voorkomen dat iedereen tegen elkaar aan loopt en ervoor te zorgen dat je weet wie je teammaten en tegenstander is, moet je daarom zelf wel goed zichtbaar en herkenbaar zijn. Je mag hierbij helemaal losgaan, dus hoe origineler hoe beter! Gebruik hiervoor neon schmink, haarspray en zwarte of juist reflecterende kleding, wel of niet bewerkt met neon verf en zorg dat je in het donker goed te zien bent.  Mocht je zelf geen neon schmink hebben, dan kun je voor €1,00 bij ons schmink kopen. Het mooist uitgedoste team per toernooi wint een prijs en zullen er uiteraard ook sportieve prijzen worden vergeven.  

Het toernooi duurt vier dagen en per dag komt er een andere sport aan bod.  De volleyballers bijten het spits af op derde Kerstdag, 27 december.  Op de 28e zijn de badmintonners aan de beurt, gevolgd door de korfballers op de 29e en de zaalvoetballers sluiten af op de 30e december.  

Overdag zijn de toernooien voor de jeugd en ’s avonds voor de volwassenen. Iedereen kan meedoen en het toernooi is voor jong en oud!  Zowel geoefend als niet geoefend en je hoeft niet per se lid te zijn van een vereniging. 

Als je zin hebt in een uitdaging en de kilo’s van het kerstdiner weer snel kwijt wil zijn, vorm dan een team samen met vrienden, buren, familie of je sportmaten. Schrijf je in, kom naar de Raaijhal in Overloon en doe mee!  

Ook als je alleen maar wilt komen kijken ben je van harte welkom!  Vanaf de tribune kun je, onder ’t genot van ’n drankje of hapje alle wedstrijden volgen. De entree is gratis! 

Als je mee wilt doen wees er dan snel bij, want VOL = VOL. 

Tot ziens tijdens Blacklighttoernooi van 27 t/m 30 december in de Raaijhal 

Meer informatie vind je op onze site www.raaijhal.nl Hier kun je je ook inschrijven. 

evenementen fotoalbertoverloon.nl/evenementen

sporteninhetdonker-1-1.jpgsporteninhetdonker-2.jpgsporteninhetdonker-3.jpgsporteninhetdonker-4.jpgsporteninhetdonker-5.jpg

flyerBLT-1-1.jpg