Raaymeppers badmintontoernooi

Gepubliceerd op 29 december 2016 om 19:07

Inschrijven voor deelname kan tot uiterlijk zondag 8 januari 2017

Het is weer zover: het Raaymeppers Badmintontoernooi 2017 komt er aan; hèt toernooi voor de regio Boxmeer en Venray. We verwachten dat de opkomst net zo hoog wordt als vorig jaar en daarmee ook het succes. Wees dus op tijd met het inschrijven van je team voor deelname aan het toernooi!

Na de feestdagen en de opstart van het nieuwe jaar, is het tijd om je sportief te bewegen. Doe daarom mee aan het toernooi op: zondag 22 januari 2017.

Het toernooi is geschikt voor iedereen; van recreant tot ervaren speler en van junior vanaf 16 jaar tot senior. Je kunt bijvoorbeeld met een vriendengroep deelnemen, maar schijf je in per koppel.

Let wel: alleen gemengde teams worden toegelaten, wat inhoudt dat een team moet bestaan uit één dame en één heer.

Ons toernooi is recreatief, competitief, maar vooral sportief. We geven recreatieve spelers de kans deze dag sportief te badmintonnen. Ze kunnen daarbij allerlei speladviezen en tips krijgen. De spelers die normaal gesproken in clubverband spelen, of hebben gespeeld, worden naar niveau ingedeeld en strijden de hele dag tegen elkaar. Dit allemaal onder voorbehoud van het aantal teams dat zich aanmeldt.

De wedstrijden beginnen om 10.30uur tot 16.00uur in Sporthal De Raayhal te Overloon.

Naast de spelers zijn uiteraard ook de toeschouwers van harte welkom. Zij kunnen alle wedstrijden vanaf de tribune of vanuit de kantine aanschouwen. 

Inschrijven voor deelname kan tot uiterlijk zondag 8 januari 2017. Het inschrijfgeld bedraagt €5,- per persoon. Schrijf je in per team. Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het inschrijfformulier en meer informatie vind je op de website van de badmintonvereniging De Raaymeppers www.raaymeppers.nl


Wees op tijd met je inschrijving voor jouw team.

Tot ziens op zondag 22 januari 2017 !

Doc1jpg.jpg