'Onbegrijpelijk dat hij met proefverlof mocht', onrust na onthullingen over beruchte overvaller

Gepubliceerd op 9 februari 2017 om 19:07

Verbijstering en ongeloof bij de inwoners van Overloon

lees alles over de gewapende overvallen op recreatiepark Landal De Vers  op www.fotoalbertoverloon.nl/nieuws/198845_gewapende-overval-op-recreatiepark-landal-de-vers-in-overloon

OVERLOON - Verbijstering en ongeloof bij de inwoners van Overloon. De overval begin dit jaar op vakantiepark Landal De Vers blijkt te zijn gepleegd door een beruchte crimineel die met weekendverlof was. Ook in Someren, waar de man een Kruidvat overviel, is dit het gesprek van de dag. De overvaller zou de dader van de zogeheten Hoensbroekse kofferbakmoord in 2008 zijn.

De 28-jarige man, Issam T, werd in 2008 tot vijftien jaar cel veroordeeld voor moord. Sinds 2016 verblijft hij in de half open strafinrichting van gevangenis Ter Peel in Evertsoort. Tijdens een aantal weekendverloven sloeg de beruchte crimineel toe met gewapende overvallen.

Nergens meer veilig
"Je bent nergens meer veilig", zegt een vrouw uit Overloon. Zij vindt het onbegrijpelijk dat de crimineel met weekendverlof mocht. Dat er ook nog zware wapens en munitie in zijn cel zijn gevonden vindt zij helemaal te gek voor woorden!

De meeste mensen in Overloon reageren verbijsterd op het nieuws: "Dit moet gewoon niet kunnen", zegt een man hoofdschuddend. Een vrouw die op het vakantiepark werkt als schoonmaakster herinnert zich de impact van de gewapende overval: "Mensen moesten wegduiken bij de receptie." lees meer op bron:en een luistert naar een geluidsopnames  van Omroep Brabant op www.omroepbrabant.nl/?news/261210302/Onbegrijpelijk+dat+hij+met+proefverlof+mocht,+onrust+na+onthullingen+over+beruchte+overvaller.

'Gevangene die tijdens proefverlof drie overvallen pleegde is de kofferbakmoordenaar'

EVERTSOORD - De 28-jarige gevangene die verdacht wordt van drie gewapende overvallen tijdens zijn proefverlof in Someren, Overloon en Geleen, is Issam T. uit Sittard. Dat meldt De Limburger. Hij is in 2009 veroordeeld tot 15 jaar cel in de zogeheten Hoensbroekse kofferbakmoord.

In februari 2008 werd het lichaam van de 20-jarige Faried Abdou uit Heerlen gevonden in de kofferbak van zijn eigen auto. De moord was spraakmakend: Farried kreeg drie kogels in zijn lijf en daarna werd zijn hoofd ook nog eens met een hamer ingeslagen. Zijn auto, met daarin zijn lichaam werd gevonden in Hoensbroek.

ZIE OOK: Gevangene pleegt drie overvallen tijdens weekendverlof, politie vindt ook wapen in cel

T. werkte bij de moord samen met zijn zwager Clark V. Het duo was uit op geld van Faried, zo schreef L1 tijdens de rechtszaak in 2009. Na de moord overvielen ze ook het huis van de zwangere vriendin van Faried.lees meer op bron:www.omroepbrabant.nl/?news/2611961023/Gevangene+die+tijdens+proefverlof+drie+overvallen+pleegde+is+de+kofferbakmoordenaar.aspx

 

zie ook Verdachte aangehouden in onderzoek naar drie gewapende overvallen waaronder in overloon op www.fotoalbertoverloon.nl/nieuws/200322_verdachte-aangehouden-in-onderzoek-naar-drie-gewapende-overvallen-waaronder-in-overloon

zie ook Gewapende overval op recreatiepark Landal De Vers in Overloon op www.fotoalbertoverloon.nl/nieuws/198845_gewapende-overval-op-recreatiepark-landal-de-vers-in-overloon