Geen standaard grenscafe maar een preview!

Gepubliceerd op 12 juli 2017 om 20:14

Schijt aan de Grens heeft in samenwerking met Het Venrays Museum de kunstenaars benaderd die deelnemen aan Schijt aan de Grens om ons alvast een preview te gunnen op hun werk

Op vrijdag 28 juli is er een heel bijzonder grenscafe in het Borggraaf Paviljoen in Venray.
Wij openen namelijk op deze avond de tentoonstelling welke is georganiseerd door het Venrays Museum in samenwerking met Schijt aan de Grens.

Schijt aan de Grens heeft in samenwerking met Het Venrays Museum de kunstenaars benaderd die deelnemen aan Schijt aan de Grens om ons alvast een preview te gunnen op hun werk.
Dit heeft geresulteerd in een geweldige expositie die wordt gehouden in het Borggraaf Paviljoen, Monseigneur Goumansplein 1 in Venray, van 29 juli t/m 15 september. Zo’n 30 kunstenaars willen graag het publiek laten “voorproeven” en tonen hun objecten tijdens deze expositie.

Wij nodigen jullie uit om op 28 juli bij de opening van de tentoonstelling aanwezig te zijn. Het bestuur van Schijt aan de Grens zal de officiële opening verrichten.
Aansluitend kun je de kunst bewonderen en kennis maken met de kunstenaars.

Zoals gewoonlijk kun je net als in een standaard grenscafe inspiratie opdoen bij andere deelnemers, netwerken en ideeën uitwisselen. Voor vragen aan de organisatie of kartrekkers kun je uiteraard op deze avond bij ons terecht. 
Wil je ons graag ondersteunen tijdens ons evenement en wil je hier meer informatie over?
Je bent welkom op 28 juli vanaf 19.30 uur! http://www.schijtaandegrens.nl/


Onderstaand een kleine impressie:

grenscafe28juli-1.jpg

grenscafe28juli-2.jpg

grenscafe28juli-3.jpg

grenscafe28juli-4.jpg

Wij hopen jullie allemaal te mogen begroeten op vrijdag 28 juli vanaf 19.30 uur. http://www.schijtaandegrens.nl/