€7500 opgehaald voor giraffen in de natuur!

Gepubliceerd op 16 september 2017 om 19:05

Het geld wat opgehaald is, wordt gebruikt om de Giraffe Conservation Foundation (GCF) te ondersteunen

De dierverzorgers van ZooParc hebben al een bedrag opgehaald van 7500 euro voor de bescherming van de giraffen in de natuur. Dit geld is opgehaald met diverse acties. Zo hebben een aantal dierverzorgers afgelopen weekend (25, 26, 27 augustus) 485 kilometer gefietst om meer aandacht te vragen voor de giraffen. Naast dit initiatief is ook geld opgehaald door middel van schemertours, de moneyspinner die in het park staat en nog enkele andere acties.

Het geld wat opgehaald is, wordt gebruikt om de Giraffe Conservation Foundation (GCF) te ondersteunen. In zo’n 30 jaar tijd is de populatie giraffen in de natuur namelijk gedaald met een percentage van 40%. GCF is de enige NGO ter wereld die zich uitsluitend richt op het beheer en het behoud van giraffen in de natuur in heel Afrika. Een doel van deze organisatie is om een toekomst voor giraffen te waarborgen en het leefgebied van giraffen in Afrika te behouden.

ZooParc heeft voor de bedreiging van de giraffen dus al een mooi bedrag opgehaald. Wanneer je de giraffen nog wilt steunen kan dat! De komende maanden worden nog verschillende acties georganiseerd waarmee ZooParc hoopt meer geld op te halen. Meer informatie over deze acties volgt nog.lees meer op bron:https://www.zooparc.nl/giraffen/?utm_medium=email&utm_campaign=nb17w37&utm_content=giraffenactie_but&utm_source=00AT_zooparc

foto ZooParc