Het Pentagram Mysterie! Door Zang & theatergroep Oker uit Overloon

Gepubliceerd op 17 september 2017 om 10:49

Nog heel even en dan is het zover! Op zaterdag 23 september is de première van de jubileumshow van Zang & theatergroep Oker in de Pit in Overloon!

Nog heel even en dan is het zover! Op zaterdag 23 september is de première van de jubileumshow van Zang & theatergroep Oker in de Pit in Overloon!

Vijf bijzondere verhalen van eigen Oker-leden worden verhaald via spelscènes en bijpassende nummers. Things we lost in the fire, I won’t give en Titanium zijn enkele voorbeelden. Het script is geschreven door Roel Verheggen (tevens regie) en de muzikale leiding is in handen van Dorrie Besouw!

Luchtige en serieuze verhalen komen voorbij en vormen samen het hele mysterie dat opgelost moet worden. Het grote repetitieweekend is voorbij, de puntjes op de ‘i’ zijn genoteerd en Oker is er klaar voor! Het Pentagram Mysterie is te zien op 23-24 en 29-30 september (24e is een middagvoorstelling). Op 10 maart 2018 ook te zien in de schouwburg van Venray (kaarten via www.schouwburgvenray.nl).

Kom kijken, luisteren en genieten. Kaarten voor Overloon à € 16,00 zijn verkrijgbaar via de website van Oker.

Uiteraard kunt u Oker ook volgen via Facebook.

Tot ziens bij één van de jubileumshows!  www.oker-overloon.nl

lees ook Voorstellen van de leden van De Okerband - Het Pentagram Mysterie op https://www.fotoalbertoverloon.nl/nieuws/215412_voorstellen-van-de-leden-van-de-okerband-het-pentagram-mysterie

 lees ook Uitnodiging reünie Zang & theatergroep Oker op https://www.fotoalbertoverloon.nl/nieuws/216425_uitnodiging-reuenie-zang-theatergroep-oker

remireHetPentagramMysteriedoorZangtheatergroepOkeruitOverloon2-1.jpg

remireHetPentagramMysteriedoorZangtheatergroepOkeruitOverloon3-1.jpg

PosterkrantRGBdoorJoey2-2-17-3-2.jpg

remireHetPentagramMysteriedoorZangtheatergroepOkeruitOverloon4.jpg