Zonder vier basisspelers verliest SSS’18 in Nistelrode

Gepubliceerd op 20 november 2017 om 18:08

Zonder Bas Joosten (geblesseerd), Koen Verlinden (vriendenweekend) Wout Janssen (ernstig geblesseerd) en Ken Wijenberg (stage in Australië) moest SSS’18 tegen Sp.Irene uit Nistelrode aantreden

om hopelijk de schade beperkt te houden. Joost Aben, verdediger, Marcel Rooijmans,verdediger, Teun van Bree (tweede elftalspeler) en Hugo Hebben, aanvaller, waren de oorspronkelijke vervangers. Hoe zal dit uitpakken! Maar na 6 minuten kwam Koen Voesten vrij op de keeper af en hij schoot met buitenkant van zijn rechter voet de bal juist naast de verkeerde kant van de paal! Als die raak geweest was????..maar als telt niet. Zeker niet toen bij een vrije trap van Nistelrode de verdediging van SSS’18 niet alert genoeg was en Koen Bollen de bal in het doel kon werken: 1-0. De Nistelrodense ploeg had het beste van de wedstrijd, maar tikte de bal erg vaak terug, waardoor SSS’18 zich kon herstellen. Zonder de vier basisspelers wist SSS’18 de schade tot aan de rust te beperken. lees meer op bron http://www.sss18.nl/zonder-vier-basisspelers-verliest-sss18-in-nistelrode/

bron foto:SSS’18