Mislukte start na winterstop SSS’18

Gepubliceerd op 29 januari 2018 om 19:23

SSS’18 sloot de periode voor de winterstop heel positief af met een 3-punter tegen Helvoirt en hoopte na de winterstop dit succes te kunnen herhalen tegen Emplina in Empel, maar helaas liep het anders.

Al na een helft was kans op succes gezien de ruststand (3 - 0) minimaal.
Hoewel er door blessures een verrassend team op het veld stond, was het begin hoopgevend. Al in de derde minuut moest de doelman van Emplina (een van de betere spelers deze middag) al gestrekt op een inzet van Koen Verlinden, en in de zesde minuut had een schot van Koen Voesten een beter lot verdiend maar diens poeier spatte via de lat weer het veld in.
Beide teams hadden moeite met de hobbelige grasmat en de strakke wind dwars over het veld hielp de 22 acteurs ook niet echt. Beide teams toonden veel inzet maar weinig goed voetbal. Uit het niets kwam Emplina in de 25ste minuut op voorsprong. De verdediging van SSS’18 ging bij het achterin rondspelen in de fout en Samir Johri profiteerde. Hoewel het leek dat de Overloon doelman de bal pareerde verdween deze toch in het net: 1 - 0. Even later redde de Emplina doelman sterk op een prima inzet van Koen Verlinden en in plaats van 1 - 1 werd het 2 minuten later na een onoverzichtelijke situatie in het strafschopgebied -na een corner- 2 - 0 voor Emplina door Bas Mol. De Overloners kregen hierna wel weer enkele kansen maar de Empelse doelman werkte niet mee. In de 43ste minuut werd de wedstrijd in feite beslist toen een vrije trap van richting veranderd werd en in de uiterste hoek van het SSS’18 doel verdween: 3 - 0.lees meer op bron:http://www.sss18.nl/mislukte-start/