Home » Nieuws » Kunst van het vitaal ouder worden

Kunst van het vitaal ouder worden

Gepubliceerd op 8 februari 2018 om 20:15

Erik-Alexander Richter houdt zich als docent bij verschillende opleidingsinstituten bezig met de biochemische aspecten van ons lichaam. 'Als je weet hoe het werkt, kun je het wellicht ook beïnvloeden 'Erik-Alexander o.a. bekend is als presentator en medisch deskundige bij het tv programma Life is Beautiful op RTL4

Door onverwachte omstandigheden is de lezing ‘De kunst van vitaal oud worden’ door Erik-Alexander Richter verzet naar vrijdag 2 maart 19.30 – 22.00 uur. Inloop vanaf 19.00 uur.

Ter compensatie geeft Erik-Alexander deze zelfde lezing nogmaals en wel op zaterdag 31 maart 13.30 – 16.00 uur. Inloop vanaf 13.00 uur.

 Laat je me weten welke dag jou het beste uitkomt?

Wanneer je beide dagen niet kunt en je hebt al betaald, laat het me weten, ik boek het volledige bedrag terug. Graag naam en rekeningnummer en aantal personen vermelden.

Excuses voor het ongemak en voor het ontbreken van een persoonlijke aanhef. Dit in verband met het aantal aanmeldingen.

Iedereen wil oud worden, niemand wil oud zijn. Oud zijn staat vaak gelijk aan ziek zijn en ongemak ervaren. Oud worden hoeft geen probleem te zijn en kan zonder noemenswaardige klachten of chronische problemen. Dan is er pas echt sprake van 'geleefde tijd'! Welke aspecten hebben we zelf in de hand? Hoe kunnen we controle uitoefenen op het proces?

Beweging is een must om vitaal te blijven. Maar ook voeding en suppletie spelen een belangrijke rol in ons preventieve programma. Veel problemen lijken aanleg maar niets is minder waar. Hoe verlaag je het risico op hart- en vaatziekten met 90%? Is dementie te voorkomen? En diabetes? Waarom ben ik zo vaak vermoeid? Op deze en andere vragen krijg je een duidelijk antwoord. Dus meld je aan als je weer grip op je gezondheid wilt hebben.

DEKUNSTVANHETVITAALOUDERWORDEN-1.jpg

Erik-Alexander Richter houdt zich als docent bij verschillende opleidingsinstituten bezig met de biochemische aspecten van ons lichaam. 'Als je weet hoe het werkt, kun je het wellicht ook beïnvloeden'. De kunst: hoe vertaal je het naar begrijpelijke taal zodat de toehoorder er direct mee aan de slag kan. En dat dan ook nog met de nodige humor!

Zaterdag 3 maart

Locatie: 't Helder, Helderseweg 31 in Overloon

Inloop: 13.00

Start: 13.30

Einde: 16.00

Kosten: € 10,00

Aanmelden: info@elsbasten.nl / 06-24188805

Praktijk voor Gezondheid en Ontwikkeling
Voor Mens en Dier http://www.elsbasten.nl/nl/

 


«   »