Home » Nieuws » Laatste keer ‘Het geheugen van water’

Laatste keer ‘Het geheugen van water’

Gepubliceerd op 7 maart 2018 om 19:51

Overloon - Na drie succesvolle voorstellingen eind vorig jaar, speelt Het Overloons Toneel nog één keer ‘Het geheugen van water’ en wel op zondag 18 maart om 20.15 uur in ‘de Pit’ in Overloon. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Hoe betrouwbaar is ons geheugen en wat is de waarheid? Dezelfde situaties en gebeurtenissen kunnen door verschillende mensen totaal verschillend worden herinnerd. Zeker binnen families leidt dat vaak tot flinke wrijving. Zo ook bij drie dochters die op de dag voor de begrafenis van hun moeder samenkomen in het ouderlijk huis. De zussen hebben elkaar al tijden niet gezien en botsen vanaf de eerste minuut. Ze zijn het over alles hartgrondig oneens en het wordt al snel duidelijk dat ze ieder hun eigen versie hebben van hun gezamenlijk verleden en hun jeugd. Verdriet, frustraties en oud zeer komen bovendrijven. Gevoed door een fles drank en een joint geven zij elkaar en hun moeder de schuld voor de mislukkingen in hun eigen leven.

Humoristisch en ontroerend
Het geheugen van water is een tragikomedie met herkenbare emoties, menselijke tragiek en humor. Regisseur May Jansen bewerkte het script speciaal voor Het Overloons Toneel. In het stuk spelen mee: Eefje Litjens, Margie Wijnen, Ans Siebers, Agnes van Loon, Hugo Pastors en Peter Cruijsen. Kaarten kosten 10 euro (inclusief consumptie) en zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij Shop Jacobs, Vierlingsbeekseweg 13 in Overloon. Ook aan de kassa mits niet uitverkocht.

 

kijk ook de foto's van ‘Het geheugen van water’ op https://www.overloonnieuws.nl/foto-s-2017/het-geheugen-van-water


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.