Home » Nieuws » Loën wet ’t 2018

Loën wet ’t 2018

Gepubliceerd op 21 mei 2018 om 11:55

Met twee succesvolle edities van Loën wet ’t achter de rug, heeft in het diepste geheim het startschot voor editie drie alweer geklonken. Het dorpsspel vindt dit jaar plaats op vrijdag 28 en zaterdag 29 september 2018

Loën wet ’t is een spel waarbij teams in een race tegen de klok de vragen uit het opdrachtenboek moeten beantwoorden. Dit speelt zich af op vrijdagavond 28 september. Het spel wordt gespeeld in teams van ± 10 personen, waarvan één persoon de teamcaptain zal zijn. De samenstelling mag zelf bepaald worden, bijvoorbeeld met vrienden, collega’s, buurtgenoten of leden van een vereniging/stichting.

De teamcaptain wordt op vrijdagavond om 18.30 uur bij Partycentrum Bos in Overloon verwacht, hier zal de aftrap van het evenement en overhandiging van het opdrachtenboek plaatsvinden. Vervolgens vertrekt hij/zij naar een zelfgekozen locatie van waaruit deze avond met het gehele team gespeeld zal worden. Dit kan bij een van de teamleden thuis zijn, in een café of clubhuis. Als het maar in Overloon is. Het opdrachtenboek dient dezelfde avond om 23.59 uur weer door de teamcaptain bij Bos te worden ingeleverd.

Vragen

Alle vragen, opdrachten en instructies zijn in het opdrachtenboek opgenomen. Het spel bestaat uit algemene en Lónse kennisvragen in verschillende categorieën, een aantal doe-opdrachten en een geheime opdracht. De kans bestaat bij een aantal van de opdrachten dat de jas aan moet om tot het antwoord te kunnen komen. Locatie en het tijdstip van de geheime opdracht blijft vooralsnog geheim. Hulpmiddelen als telefoons, computers of rekenmachines zijn bij het beantwoorden van de vragen toegestaan.

Prijsuitreiking

De strijd in dit spel draait om de spaarpot. De winnende teams (1, 2 en 3) ontvangen elk een geldbedrag uit de spaarpot. Dit bedrag mogen zij schenken aan één vereniging of stichting. Deze keuze is beperkt tot alleen die verenigingen en stichtingen die hebben aangegeven mee te dingen naar deze prijs. Op zaterdagavond 29 september worden deze winnaars (met de gelukkige vereniging of stichting) bekend gemaakt tijdens de feestelijke prijsuitreiking bij Partycentrum Bos. Teams worden voor de prijsuitreiking op zaterdag 29 september om 20.30 uur bij Bos verwacht.meer info op bron:website  https://www.loenwetut.nl/  Facebook  https://www.facebook.com/loenwetut 

kijk de foto's van Loën wet ’t 2017 op https://www.overloonnieuws.nl/foto-s-2017/loeen-wet-t

Loën wet 't 2018

Gezocht: slimmeriken!🕵🏼 Met de derde editie in aantocht zijn wij met spoed op zoek naar strijdlustige slimmeriken. Maar de vraag luidt: waar vinden we ze... (Klik op HD voor hoge resolutie)

Posted by Loën wet 't on Saturday, July 21, 2018

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.