Kampioenen bij de Jeugd van het 100-jarig SSS’18

Gepubliceerd op 27 mei 2018 om 09:14

Zaterdag 26 mei hebben de teams SSS’18/V.V. Holthees-Smakt JO11-1G en JO13-2 het kampioenschap behaald in hun competitie.

Voor de JO11-1G, dat de hele competitie in de hoofdklasse heeft gedomineerd de verdiende kers op de taart. In de laatste wedstrijd van het seizoen moest er nog 1 punt worden gehaald tegen directe concurrent SV Blerick. Nadat Blerick in de 5e minuut van de wedstrijd wist te scoren leek het heel spannend te worden. Al snel werd de stand gelijk getrokken via een mooi uitgespeelde aanval. Nadat SSS’18 net voor de rust de 2-1 op het scorebord bracht leek de wedstrijd gespeeld. Toch waren er in het verdere verloop van de wedstrijd nog enkele uitstekende reddingen nodig van doelvrouw Michelle om de gelijkmaker te voorkomen. Toen een kwartier voor het einde, via een prima uitgevoerde counter, de 3-1 voorsprong een feit was leek het kampioenschap binnen, maar het was Blerick dat vocht voor hun laatste kans. Via een kluts wist Blerick dan toch nog de aansluitingstreffer te scoren. Verder kwamen ze niet meer en dus kon het kampioenschap worden gevierd door het team van SSS’18, met hun trainers, ouders en het in grote getale aanwezige publiek.
De leiding en spelers van SSS’18/V.V. Holthees Smakt JO11-1G

De leiding en spelers van SSS’18/V.V. Holthees Smakt JO11-1G foto SSS’18

Het kampioenschap van de JO13-2 kwam vandaag als een verrassing. Hoewel er nog enkele wedstrijden te spelen zijn in deze competitie is dit team niet meer te achterhalen door de concurrentie. Door de vele afgelastingen eerder dit jaar moeten er nog enkele duels worden gespeeld. Zelf wist het team te winnen van de nummer 3 Achates. Na een spannend begin van de wedstrijd waarin SSS’18 zelfs op achterstand kwam, gingen de schouders eronder en werd de rug gerecht. Met prima voetbal en veel inzet werd Achates in het restant van de wedstrijd met de rug tegen de muur gezet. Een overwinning kon dan ook niet uitblijven en met een terechte 5-2 overwinning werd ook Achates aan reeks overwinningen toegevoegd. Het was nu wachten op nieuws vanaf de andere velden. De vreugde was dan ook groot toen bleek dat de concurrentie punten had laten liggen en ook SSS’18 JO13-2 kampioen was geworden! lees meer op bron:https://www.sss18.nl/kampioenen-bij-de-jeugd-van-het-100-jarig-sss18/

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.