De speeltoestellen worden geplaatst

Gepubliceerd op 12 juni 2018 om 16:28

Overloon:  De komende twee weken zullen verschillende speeltoestellen geplaatst worden. De start hiervan is in week 24. Aan het eind van week 25 zullen de meeste speeltoestellen geplaatst zijn.

De afgelopen weken hebben in het teken gestaan van het vlak maken van het terrein, het uitpalen van de paden met behulp van Finitor, een activiteit van Basten landmeetkunde. Zij hebben goed werk verricht op zaterdag 2 juni.

Ook zijn op woensdag 6 juni de speeltoestellen van Kompan uitgezet en er is op 8 juni gestart met ontgraven en aanvullen van het zand voor de grote speeltoestellen door Langen grondverzet in opdracht van Verberk Grond-en Wegenbouw  . Ook is Denli sierbestrating en aanlegservice op de locatie langs geweest, zij gaan een blotevoetenpad voor in de speeltuin maken.

Een dag later stond in het teken van de kruipbuizen, Maessen grondverzet regelde aldaar meteen een loader. Ook het transport van Theunissen staalbouw was super geregeld,  de kruipbuizen zijn inmiddels op onze locatie afgeleverd.

Daarnaast is Harald van Gaal de afgelopen weken bezig geweest met het prefabriceren  van de hoge zandbak en het podium, want op 23 en 30 juni gaan verschillende vrijwilligers hiermee aan de slag.

Verder hebben er weer twee bedrijven, namelijk Museumzicht en de Papegaai, gebruik gemaakt van de NSGK-plusregeling. Het bedrag wat zij sponsoren wordt opgehoogd met 50% door NSGK.

Kortom; er zijn vele slagen gemaakt en we willen u vragen om mee te helpen met de inzameling van lege flessen en/of  bierkratten. Deze kunnen in augustus bij de jumbo in Boxmeer ingeleverd worden en/of  in juli en augustus bij Verbeeten in Overloon.  Ook de opbrengsten van deze beide acties worden opgehoogd met 50% door NSGK. De totale opbrengsten zijn voor de verdere aanleg, inrichting en onderhoud van de speeltuin Gewoon Buiten.

 meer info op https://nl-nl.facebook.com/pg/GewoonBuitenOverloon/  of op de website van gewoon Buiten op https://www.speeltuinboxmeer.nl/

Bekijk meer foto's van Speeltuin gewoon Buiten op  https://www.overloonnieuws.nl/speeltuin-gewoon-buiten

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.