Home » Nieuws » Stichting Beperking zonder Drempels Land van Cuijk

Stichting Beperking zonder Drempels Land van Cuijk

Gepubliceerd op 12 juni 2018 om 16:35

Overloon: Zoals u wellicht weet heeft de speeltuin Gewoon Buiten twee stichtingen in het leven geroepen om de speeltuin te realiseren, namelijk stichting Recreatie en Meer en Stichting Beperking zonder Grenzen Land van Cuijk. Deze laatst genoemde stichting is een steunstichting en richt zich o.a. op het toegankelijk maken van de speeltuin voor kinderen met een beperking en heeft een ANBI-status.

Onze stichting heeft recentelijk een naamswijziging ondergaan, aangezien een andere organisatie van oordeel was dat inbreuk werd gemaakt op haar merkenrecht. De Stichting Beperking zonder Grenzen Land van Cuijk zal voortaan als Stichting Beperking zonder Drempels Land van Cuijk door het leven gaan. Wij bedanken hiervoor GH-advocaten, Eye Catch Design Gennep en het notariskantoor Vierlingsbeek voor de fijne samenwerking in deze.

Er verandert verder niets aan de wijze waarop de stichting handelt. We werken momenteel aan het opzetten van een aangepaste website, aangepast emailadres en dergelijke. Tot die tijd kunt u ons bereiken op het mailadres van onze projectpartner: info@speeltuinboxmeer.nl

Tot slot is enkel de naam van onze stichting gewijzigd; ons bestuur en onze vrijwilligers blijven zich met hart en ziel inzetten om ons doel te bereiken en dat heeft haar vruchten afgeworpen. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief via onze website www.speeltuinboxmeer.nl kopje nieuwsbrief. In de eerste nieuwsbrief heeft Piet Verbeeten een mooi stuk over ons project geschreven en deze week heeft Emile Roemer dat voor ons gedaan. De speeltuin is zoals Emile aangeeft een begrip in de regio geworden.

Nadat de speeltuin gerealiseerd is, zal deze stichting op zoek gaan naar nieuwe projecten om deze toegankelijk te maken voor mensen met een beperking.

We hopen dat u ons in welke opzicht dan ook blijft steunen, zodat wij samen nog meer kunnen bereiken voor u, uw (klein) kinderen en onze regio!

Met hartelijke groet,

Het bestuur van de Stichting Beperking zonder Drempels Land van Cuijk

meer info op https://nl-nl.facebook.com/pg/GewoonBuitenOverloon/  of op de website van gewoon Buiten op https://www.speeltuinboxmeer.nl/

Bekijk meer foto's  in info over Speeltuin gewoon Buiten op  https://www.overloonnieuws.nl/speeltuin-gewoon-buiten

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.