Home » Nieuws » Afscheidsreceptie Toon Hendriks na 25 jaar voorzitterschap VDB/LO

Afscheidsreceptie Toon Hendriks na 25 jaar voorzitterschap VDB/LO

Gepubliceerd op 12 juni 2018 om 20:10

Toon Hendriks neemt als voorzitter van VDB/LO afscheid na 25 jaar. Als initiatiefnemer en oprichter van deze lokale politieke partij heeft hij zich zeer verdienstelijk ingezet.

Voorheen was hij al actief in de lokale politiek van de toenmalige gemeente Vierlingsbeek. Na de samenvoeging tot de gemeente Boxmeer bleef hij zich onverminderd enthousiast inzetten als voorzitter en daarnaast enkele jaren als raadslid.

Eerst voor VDB: Vijf Dorpen Belang voor het belang van de 5 dorpen van de voormalige gemeente Vierlingsbeek, later aangevuld met LO Lijst Overloon.

Campagne voeren deed hij met plezier en enorme inzet. Toon wist veel mensen enthousiast te maken voor de politiek en het betrekken van jongeren bij de politiek was één van zijn speerpunten.
Hij vind de teamgeest binnen de partij belangrijk. Onder zijn voorzitterschap groeide de partij uit van 0 naar 3 zetels.
De partij maakt onderdeel vanaf 1992 deel uit van de coalitie.

Uit dankbaarheid voor alles wat Toon voor de partij betekend heeft, willen het bestuur en de fractie van VDB/LO Toon een warm afscheid aanbieden.

Een ieder die met Toon heeft samengewerkt of afscheid van Toon als voorzitter van de partij wil nemen, is van harte welkom op zaterdag 14 juli 2018 vanaf 19:00 uur in gemeenschapshuis “De Pit” te Overloon.bron tekst Vijf Dorpen Belang/ Lijst Overloon


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.