Home » Nieuws » Plofkraak op geldautomaat

Plofkraak op geldautomaat

Gepubliceerd op 18 juni 2018 om 19:01

Op maandagochtend 16 april, rond kwart voor vijf in de vroege ochtend, werd geprobeerd een geldautomaat aan het 14 Oktoberplein in Overloon op te blazen.

Dit lukte niet, maar waarom is niet duidelijk. Misschien werden ze gestoord? 

Er zijn beelden van de mislukte plofkraak waar behalve de daders ook hun auto op staat. Het gaat daarbij om een donkerkleurige Audi stationwagen. Let meteen even op de opvallende lichtmetalen velgen van de auto. Misschien dat het iemand iets zegt. Het kenteken van de auto werd gestolen in Horst, in de uren voor de plofkraak. 

Wij komen graag in contact met mensen die ons op het spoor van de daders kunnen zetten.

Vragen

De eerste vraag is natuurlijk of u de daders misschien herkent, ook al droegen ze regenkleding. En ondanks het vroege tijdstip, rond kwart voor vijf ’s ochtends, hopen we dat er toch mensen zijn die iets hebben gezien.

Er zijn soms mensen vroeg op pad. Krantenbezorgers, leveranciers van een supermarkt. Misschien heeft u de Audi zien rijden, in de buurt van de bank, of misschien wel ergens anders. EN: misschien bent u wel degene door wie de daders gestoord zijn: neem contact op!

De kentekenplaten die op de Audi zaten, waren gestolen. Dat gebeurde in de uren voor de plofkraak, tussen zondagmiddag 15 april en het moment van de plofkraak zelf. Ze werden gestolen in Horst in Limburg, zo’n 20 kilometer verderop. Mogelijk heeft u hier iets gezien.

Krijgt u een vermoeden bij het zien van de beelden? Heeft u in uw omgeving misschien iets gehoord over deze plofkraak? Alle informatie, die kan helpen deze mannen te vinden, is welkom. Een tip doorbellen is gratis en kan via de opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem dan is er M. op 0800 7000.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron:WWW.POLITIE.NL

 

                                   SCROLL NAAR BENEDEN VOOR HET FILMPJE van de plofkraak

de camerabeelden van de mislukte op 16-04-2018 plofkraak van de geldautomaat bij gemeenschapshuis De Pit. Het bestuur van De Pit heeft geen bezwaar tegen het plaatsen van de beelden op mijn website camerabeelden De Pit mislukte plofkraak overloon

Een mislukte plofkraak in Overloon.bron:Omroep Brabant Maandagavond om 18.00 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.