Home » Nieuws » De Kleine Zeemeermin in Openluchttheater

De Kleine Zeemeermin in Openluchttheater

Gepubliceerd op 4 juli 2018 om 15:40

Overloon - Voor maar liefst het negende jaar op rij speelt Toneelvereniging Mariahout in het Openluchttheater in Overloon. Op woensdagmiddag 11 juli kunnen bezoekers genieten van De Kleine Zeemeermin. De opzet is vertrouwd: een klassiek sprookje in een modern jasje, met daaraan toegevoegd de nodige humor en muziek. Dat maakt de voorstelling leuk voor jong en oud.

In dit eigentijdse sprookje trotseert de ‘Prins van het Land’ Kaap de Zoete Hoop op zoek naar kibbeling. Hij schept echter achter het net en vangt Arial, de dochter van de Koningin van de Zee. Deze The Voice winnende zeemeermin valt als een blok voor het gespierde lijf van de prins, maar Arials strenge moedermeermin wil hier niks van weten, want “Alle mensen zijn smerig” en zorgen ervoor dat haar koninkrijk verandert in een plastic soep! Gelukkig is daar de driekoppige zeeheks die Arial heel graag wil helpen om haar tweebenige man achterna te gaan, maar dan moet ze wel even tekenen... in haar eigen lettertype. Een muzikale, vrolijke, herkenbare en meeslepende voorstelling vol humor en liefde tussen vis en mens, vervuiler en natuuractivist. De Kleine Zeemeermin is geschikt voor iedereen van 4 tot 104 jaar.

 

Toneelvereniging Mariahout

Toneelvereniging Mariahout bestaat al meer dan 40 jaar en brengt jaarlijks een professionele volwassenen- en  jeugdvoorstelling. De jeugdproductie heeft zich gespecialiseerd in het spelen van bekende sprookjes op eigen wijze zonder daarbij afbreuk te doen aan de herkenbare elementen uit het sprookje. De voorstellingen zijn niet alleen leuk voor kinderen, ook de oudere bezoekers zullen zich vermaken.

 

Kaarten en meer informatie

De Kleine Zeemeermin vindt plaats op woensdag 11 juli  om 14.30 uur in het Openluchttheater Overloon. Kaarten kosten € 7,- en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Plus Verbeeten Overloon, bij restaurant Museumzicht en via de website www.openluchttheateroverloon.nl. Ook aan de kassa, zolang de voorraad strekt. De kassa is geopend vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstellig. Adres: Museumpark 1, 5825 AM Overloon (ingang naast restaurant Museumzicht). Bij slecht weer gaat de voorstelling door in gemeenschapshuis ‘de Pit’ in het centrum van Overloon. Zie ook facebook.com/openluchttheateroverloon voor leuke acties en het laatste nieuws.

 

 

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.