Nederlandse mannenploeg voor EK bekend

Gepubliceerd op 3 juli 2018 om 22:54

Bondscoach Bram van Bokhoven heeft de EK-selectie bekendgemaakt. Turners Bart Deurloo, Frank Rijken, Casimir Schmidt, Bram Verhofstad en Epke Zonderland zullen Nederland in augustus vertegenwoordigen bij de Europese titelstrijd in Glasgow.

Het vijftal gaat in Schotland voor een plek bij de beste vijf landenteams. Vier jaar geleden behaalde de Nederlandse mannenploeg het beste EK-resultaat tot nu toe: destijds eindigde de ploeg op de zesde plek bij de Europese kampioenschappen in het Bulgaarse Sofia.

Bij de junioren wordt Nederland vertegenwoordigd door Lars Vos, Jordi Hagenaar, Wesley de Haas, Luuk Huernink en Jermain Grünberg. 

In aanloop naar de Europese kampioenschappen turnen de Nederlandse heren op 14 juli nog een interlandwedstrijd tegen België en Zweden. Deze wedstrijd vindt plaats in Thialf Heerenveen. Op 21 juli wordt in Thialf vervolgens nog een allerlaatste testwedstrijd gedraaid.lees meer op bron:http://www.kngu.nl/nieuws/nederlandse-mannenploeg-voor-ek-bekend/.WzvVpkcS-F0.facebook

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.