Home » Nieuws » De Gruffalo in Openluchttheater

De Gruffalo in Openluchttheater

Gepubliceerd op 1 augustus 2018 om 15:54

Op woensdag 8 augustus speelt Meneer Monster de theatervoorstelling De Gruffalo in het Openluchttheater in Overloon. Een spannende, fysieke slapstickvoorstelling voor iedereen van 3 jaar en ouder. Naar het bekende, gelijknamige boek.

Hij heeft oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn rug tot op zijn kop. Wie kent hem niet? De Gruffalo! Een kleine muis loopt door het diepe donkere bos en wordt beslopen door drie dieren die niets liever willen dan hem opeten. Gelukkig weet de muis zijn fantasie te gebruiken en bedenkt hij een list. Maar wat gebeurt er als de muis opeens wordt geconfronteerd met zijn eigen verzinsels? Overwint de kleine muis zijn angsten voor die grote griezel?
De Gruffalo is een spannende fysieke slapstickvoorstelling voor iedereen van 3 jaar en ouder. Naar het bekende boek van Julia Donaldson & Axel Scheffler en gespeeld door Meneer Monster. Meneer Monster maakt verrassend jeugdtheater vol fysiek geweld, humor en muzikaliteit. Een tikkeltje bizar en bovenal leuk voor jong en oud.

Kaarten en meer informatie

De Gruffalo vindt plaats op woensdag 8 augustus om 14.30 uur in het Openluchttheater Overloon. Kaarten kosten € 8,- en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Plus Verbeeten Overloon, bij restaurant Museumzicht en via de website www.openluchttheateroverloon.nl. Ook aan de kassa, zolang de voorraad strekt. De kassa is geopend vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstellig. Adres: Museumpark 1, 5825 AM Overloon (ingang naast restaurant Museumzicht). Bij slecht weer gaat de voorstelling door in gemeenschapshuis ‘de Pit’ in het centrum van Overloon. Zie ook facebook.com/openluchttheateroverloon voor leuke acties en het laatste nieuws.

 

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.