Home » Nieuws » Dirk Scheele speelt Zomerpopconcert in Openluchttheater

Dirk Scheele speelt Zomerpopconcert in Openluchttheater

Gepubliceerd op 8 augustus 2018 om 15:57

Op woensdag 15 augustus om 14.30 uur treedt Dirk Scheele op in het Openluchttheater Overloon. Dit keer neemt Dirk de kinderen mee naar een echt zonnig vakantiepopconcert!

Het Zomerpopconcert is een swingende voorstelling voor iedereen vanaf twee jaar met veel bekende liedjes van Dirk. Dirk Scheele neemt je mee op reis met zijn leukste zomerliedjes zoals Hoge bergen verre landen, Vroem vroem, Een zonnebril en Springen als een dolfijn. En natuurlijk ontbreekt ook Het insmeerlied niet, dat hij speciaal schreef voor de campagne ‘Veilig zonnen’ van het KWF. Iedereen mag meedoen; we gaan zelfs dansen als een Spaanse danseres of rondlopen als een beer.

Als Dirk op vakantie is, schrijft hij altijd wel een paar nieuwe liedjes en dat wil hij ook nu wel doen. Samen met jullie maakt Dirk ter plekke een heel nieuw zomerliedje. En natuurlijk speelt hij ook verzoeknummers. Een echt vakantiefeestje!

Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke liedjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon met zijn eigen televisieseries. Het YouTube-kanaal van Dirk Scheele is met ruim 1,5 miljoen weergaven per maand ontzettend populair bij zijn jonge fans en hun ouders. Dirk: ‘Het leukste van optreden vind ik om contact te maken met de kinderen en samen met hen een echt feestje te maken van iedere voorstelling!’ De voorgaande jaren was zijn optreden in het Openluchttheater dan ook helemaal uitverkocht.

Kaarten en meer informatie

De voorstelling van Dirk Scheele vindt plaats op woensdag 15 augustus om 14.30 uur in het Openluchttheater Overloon. Kaarten kosten € 8,- en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Plus Verbeeten Overloon, bij restaurant Museumzicht en via de website www.openluchttheateroverloon.nl. Ook aan de kassa, zolang de voorraad strekt. De kassa is geopend vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstellig. Adres: Museumpark 1, 5825 AM Overloon (ingang naast restaurant Museumzicht). Bij slecht weer gaat de voorstelling door in gemeenschapshuis ‘de Pit’ in het centrum van Overloon. Zie ook facebook.com/openluchttheateroverloon voor leuke acties en het laatste nieuws.

 

 

« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.