Home » Nieuws » Golfbaan Overloon 6e plek in de top 50 van de beste 9 holes golfbanen in Nederland! 

Golfbaan Overloon 6e plek in de top 50 van de beste 9 holes golfbanen in Nederland! 

Gepubliceerd op 15 juli 2018 om 10:48

Beste 9-holes golfclubs (overall) van Nederland in 2018 Dit is de ranglijst van de beste golfclubs (overall) van Nederland met 9 holes in 2018. Alleen golfclubs met voldoende beoordelingen zijn hierin meegenomen. Voor deze Top-50 zijn alle review elementen gebruikt. Dit geeft dus een goed beeld van een golfclub, omdat er gekeken is naar de kwaliteit van de aanwezige golfbanen,het onderhoud,het clubhuis en de faciliteiten.

Omschrijving

De baan is geopend voor iedereen met minimaal handicap 54. Golfbaan Overloon is gelegen in het toeristische Overloon. Op de grens van Brabant en Limburg. De golfbaan ligt bij het kleinschalige, luxe vakantiepark “Bosrijk De Kuluut”. 
De golfbaan heeft mooie uitdagende elementen met verschillende hoogtes. Er zijn vijvers met unieke rotspartijen en zelfs een waterval. Zowel de beginnende, als ook de gevorderde golfer zal hier met veel plezier een balletje kunnen Bekijk alle details bron: https://nl.leadingcourses.com/top/europa+nederland/clubs-9-holes/  http://www.golfbaanoverloon.nl/

Bekijk alle details


«   »