Home » Nieuws » Dirk Scheele in openluchttheaters Brabant

Dirk Scheele in openluchttheaters Brabant

Gepubliceerd op 27 juli 2018 om 15:14

Op woensdag 15 augustus treedt kinderpopster Dirk Scheele op in Openluchttheater Overloon en op donderdag 16 augustus in Openluchttheater Mariahout. Hij speelt zijn zonnigste en vrolijkste kinderliedjes

Zomerpopconcert
Dirk Scheele neemt je mee op reis met zijn leukste zomerliedjes. Iedereen mag meedoen; we gaan zelfs dansen als een Spaanse danseres of rondlopen als een beer.

Als Dirk op vakantie is, schrijft hij altijd wel een paar nieuwe liedjes en dat wil hij ook nu wel doen. Samen met jullie maakt Dirk ter plekke een heel nieuw zomerliedje. En natuurlijk speelt hij ook verzoeknummers. Een echt vakantiefeestje!

Dirk Scheele

Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke liedjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon met zijn eigen televisieseries. Het YouTube-kanaal van Dirk Scheele is met ruim 1,5 miljoen weergaven per maand ontzettend populair bij zijn jonge fans en hun ouders. Dirk: ‘Het leukste van optreden vind ik om contact te maken met de kinderen en samen met hen een echt feestje te maken van iedere voorstelling!’ In de zomer is Dirk Scheele ook te zien in de Nederlandse bioscopen met zijn allereerste bioscoopfilm: Op stap met Dirk Scheele.

image001-3.jpg

Praktische informatie

Datum: woensdag 15 augustus

Tijd: 14:30

Theater: Openluchttheater Overloon

Datum: donderdag 16 augustus

Tijd: 14:30

Theater: Openluchttheater Mariahout

Tickets: https://www.dirkscheele.nl/voorstellingen/agenda-en-tickets/

klik hier op voor de foto's van Dirk Scheele in Openluchttheater van Overloon 2017

Openluchttheater Overloon op Facebook: facebook.com/openluchttheateroverloon en blijf op de hoogte van leuke acties, het laatste nieuws en foto’s en filmpjes van de voorstellingen.op  www.openluchttheateroverloon.nl

                                                           Op stap met Dirk Scheele - De bioscoopfilm - Officiële trailer


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.