SSS’18 gelijkwaardige tegenstander

Gepubliceerd op 3 september 2018 om 20:19

GSV’28 1 verliest haar eerste bekerduel thuis in Genhout. SSS’18 uit Overloon leek een gelijkwaardige tegenstander, maar was net wat effectiever en won met 2-3. Bij onze rood-witten was duidelijk nog ruimte voor verbetering in het spel.

Na 50 seconden lag de bal al in het net van de gasten. GSV’28 startte furieus met deze mooie aanval goed afgerond door Dean Essers. Maar na 3 minuten was het ook alweer 1-1 en 20 minuutjes later ook 1-2 voor de Overloners.

Nadat ons vlaggenschip goed wegkwam voor een vermeende strafschop voor de gasten, kregen we zelf een strafschop. Marco Thoma pegelde deze ‘t kruuts in. Ruststand 2-2.

Na de thee/ranja, leek GSV’28 beter. SSS’18 kwam veel aan de bal maar creëerde niet veel. Enkele kansjes van onze rood-witten werden niet benut waarna SSS’18 toesloeg en uiteindelijk de overwinning over de streep trok.bron:https://www.facebook.com/GSV28/