Home » Nieuws » Wittenhorst VR1 te sterk voor SSS'18 VR1

Wittenhorst VR1 te sterk voor SSS'18 VR1

Gepubliceerd op 3 september 2018 om 20:35

Wittenhorst begint sterk aan de wedstrijd. Dat wordt ook beloond in de 11e minuut. Een voorzet van Carin Vissers komt bij Michelle de Wit terecht. De bal wordt nog van richting veranderd maar de gasten uit Horst komen op een 0-1 voorsprong. Na het doelpunt komt Overloon beter in de wedstrijd. Wittenhorst moet alle zeilen bij zetten om een doelpunt te voorkomen. Vlak voor rust maakt Rian Eickmans de gelijkmaker voor SSS’18.

Na rust pakt Wittenhorst de draad weer op en komt al snel weer op voorsprong. Goalie Celine Roeffen opent de bal op Vissers en maakt het subliem af: 1-2.

Wittenhorst krijgt meer grip op het middenveld en daarmee bepaalt Wittenhorst het spel. SSS’18, uitkomend in de 2e klasse, komt nog een paar keer voor het doel, maar Roeffen houdt het doel schoon in de tweede helft.

De laatste 10 minuten is het helemaal op bij SSS’18 en Wittenhorst maakt hier gretig gebruik van. Rachel Waisapy lobt de bal over de keepster heen en zet de score op 1-3. Vlak voor tijd wordt het nog 1-4, door een eigen doelpunt van Overloon.lees meer op bron:https://www.indewandelgangen.com/news-detail/wittenhorst-vr1-te-sterk-voor-sss-18-vr1


«   »