Home » Nieuws » brabantse avond

brabantse avond

Gepubliceerd op 3 september 2018 om 20:48

Kom weer naar de Pit voor de Brabantse HUMOR- avond op zaterdag 6 oktober 2018

Het is weer bijna zover! De Brabantse humoravond die dit jaar voor de 10e keer georganiseerd wordt door fanfare Vriendenkring. Zoals vorig jaar natuurlijk weer in de Pit. De avond begint om 20.00 uur. Mis deze jubileumeditie niet, want dit jaar krijgt u 7 optredens voor de prijs van 6!

De kaartverkoop vindt plaats bij Tankshop Jacobs aan de Vierlingsbeekseweg en gaat van start op zaterdag 1 september 2018 om 10.00 uur. De kaartjes kosten net als vorig jaar € 15 per stuk. (Max. 6 stuks p.p.). Hebt u zin in een avond lachen, gieren, brullen, kom dan naar deze gezellige Brabantse humoravond! Wees er snel bij, want voor de kaartjes geldt: “Wie het eerst komt…….”

Net als voorgaande jaren hebben we ook dit jaar weer topartiesten voor u weten te strikken. Het belooft een zeer gevarieerd programma te worden dat garant staat voor een ouderwets gezellige avond.

We gaan natuurlijk nog niet alles verklappen van wat u die avond kunt verwachten, wellicht in een volgende uitgave meer over enkele artiesten.

Voor nu belangrijk om alvast te noteren wanneer en waar u de kaartjes kunt kopen. De ervaring van andere jaren leert dat ze snel op zijn. Dus wees er op tijd bij, zodat we u niet teleur hoeven te stellen.

Kom zaterdag 6 oktober om 20.00 uur naar de Pit en beleef met ons deze gezellige Brabantse Humoravond. We hopen u te mogen begroeten op deze traditionele “eerste zaterdag van oktober”.Het belooft weer een fantastische humoravond te worden! Tot dan! Meer informatie op www.fanfarevriendenkring.nl of op facebook.com/fanfare.vriendenkring 

kijk ook de foto's van de Brabantse humoravond van 2017 op https://www.overloonnieuws.nl/foto-s-2017/brabantse-humor-avond

 

                                                     


«   »