Home » Nieuws » LEGO event en show in Overloon

LEGO event en show in Overloon

Gepubliceerd op 5 september 2018 om 19:16

LEGO®… wie kent het nou niet? Generaties zijn opgegroeid met het allerbekendste bouwblokje.Velen hebben nog altijd wel wat LEGO® ergens op zolder staan óf bouwen nog actief.Sterker nog, LEGO® kent een grote achterban met hobbyisten en enthousiastelingen van alle leeftijden! in Limburg hebben deze enthousiastelingen zich verenigd in Dutchbricks, een Euregionale LEGO®-vereniging. Die sinds 2015 actief is in en rondom Limburg! Dutchbricks telt meer dan 40 leden van alle leeftijden, verspreid door de hele provincie én daarbuiten.

14 Oktober strijkt Dutchbricks neer in Overloon met het evenement 'Bricktopia'.Hierbij wordt De Pit omgetoverd tot een grote LEGO show.

Verschillende bouwers presenteren hun eigen bedachte en gebouwde creaties. Kom kijken naar de steden, trucks, vliegtuigen, WO2 voertuigen etc. en sta versteld van de hoogwaardige kwaliteit van de bouwwerken.

Laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden van het allerbekendste steentje. In de bouwhoek kun je  de fantasie de vrije loop laten. En wie weet vindt jij net dat ene missende steentje bij een van de verkopers.

En als je geïnspireerd bent geraakt kun je in de bouwhoek je eigen creaties maken.

Entree €2,- P.P.
Zaal open van 10 tot 17 uur.
Adres: 14 Oktoberplein 2
5825 CC
Overloon bron:https://www.facebook.com/DePitOverloon/ Dutchbricks https://www.facebook.com/dutchbricks/


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.