Home » Nieuws » MTB-routes Overloon genomineerd voor publieksprijs

MTB-routes Overloon genomineerd voor publieksprijs

Gepubliceerd op 24 september 2018 om 13:14

De mountainbikeroutes in Overloon en Dorst zijn genomineerd voor de Gouden Schop 2018. Dat is de publieksprijs van de landelijke MTB Trail Awards. Wil je de Brabantse nominatie steunen? Je kunt nog stemmen tot 29 september. 

Goede routes vallen niet uit de lucht. Honderden vrijwilligers steken er wekelijks veel tijd en energie in.

De Gouden Schop is een award voor trail bouwers. De award is door twee gepassioneerde mountainbikers in het leven geroepen om lokale baanbouwers en MTB-verenigingen eens per jaar in het zonnetje te zetten. Daarbij werken ze samen met de NTFU, Natuurmonumenten, MTBRoutes.nl en Specialized. 

Beste rijervaring en onderhoud
De MTB Trail Awards worden uitgereikt in zes categorieën. De meest prestigieuze daarvan is publieksprijs de ‘Gouden Schop’. Deze award is voor de vereniging met de beste MTB-trail op grond van onderhoud en rijervaring.

Stem op Brabantse nominatie
Je kunt nog stemmen op de MTB-route in Dorst of in Overloon. Dat kan op http://mtbtrailawards.com/Stem.html. De MTB Trail Awards worden uitgereikt op zaterdag 29 september 2018. lees meer op bron:https://onsbrabantfietst.nl/activiteiten/mtb-routes-dorst-en-overloon-genomineerd-voor-publieksprijs


«   »