Home » Nieuws » SSS’18 boekt direct de eerste zege van het seizoen

SSS’18 boekt direct de eerste zege van het seizoen

Gepubliceerd op 24 september 2018 om 15:03

Waar ‘normaal’ het seizoen voor de Overloonse formatie begint met een wedstrijd tegen rivaal Volharding, startte de ploeg dit seizoen met een thuiswedstrijd tegen het onbekende Real Lunet uit Vught. Veel mensen waren vanwege het natte weer thuis gebleven en misten daardoor een hoop –mooie- doelpunten. Het was billenknijpen tot de laatste seconde, maar uiteindelijk sleepte de thuisploeg de punten binnen.(Foto archiefbeeld Matchday SSS18 Susteren )

De eerste 20 minuten waren voor de Overloonse ploeg. Met fris, aanvallend spel werd de tegenstander overrompeld. Na deze ‘blitz’start stond er een nooit verwachtte 3-0 score op het bord. Nadat Koen Verlinden in de 5de minuut alleen voor doelman De Vries verscheen en de bal net iets te ver van zijn voet liet springen zodat deze nog kon redden, was het 2 minuten later wel raak. Een strakke, scherpe voorzet van Bas Joosten werd door een Lunet speler achter de eigen doelman geschoven: 1- 0.

In de 15de minuut rondde Koen Verlinden een mooie aanval effectief af: 2 – 0, en 5 minuten later scoorde dezelfde speler: weer op aangeven van Bas Joosten zijn mooiste treffer: 3 – 0. Toeschouwers keken vanonder hun paraplu verbaasd naar elkaar, maar het was echt 3 – 0. Het grote minpunt was dat de voorzet van Bas zijn laatste balcontact was want hij moest geblesseerd het veld verlaten.lees meer op bron:https://www.omroepvenray.nl/sport/2018/09/23/zwaarbevochten-zege-sss%E2%80%9918-eerste-thuiswedstrijd


«   »