overloon nieuws

Home » Nieuws » Gratis opfriscursus verkeerskennis

Gratis opfriscursus verkeerskennis

Gepubliceerd op 25 september 2018 om 18:35

Bent u een ervaren automobilist en Bent u 50 jaar of ouder, inwoner van de gemeente Boxmeer dan organiseert Veilig Verkeer Nederland samen met de SWOGB een gratis 2-daagse opfriscursus (2 uur per dag) over de veranderde verkeersregels. Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt u door een gecertificeerde rijinstructeur bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn.De cursus is op dinsdag 23 en 30 oktober van 9.30 tot 11.30 uur in Overloon.

Bent u een ervaren automobilist en inwoner van de gemeente Boxmeer dan organiseert Veilig Verkeer Nederland samen met de SWOGB een gratis 2-daagse opfriscursus (2 uur per dag) over de veranderde verkeersregels. Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt u door een gecertificeerde rijinstructeur bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn.

Ook is er de mogelijkheid voor deelnemers aan deze cursus om zich aan te melden voor een individuele praktijkrit in de eigen auto (geheel vrijblijvend). Verdere informatie hierover ontvangt u tijdens de cursus.

Is dit iets voor u?

U kunt zich tot 15 oktober inschrijven via www.vvn.nl/opfrisboxmeer of tijdens kantooruren bellen met (088) 524 88 50:

U ontvangt ruim voor aanvang van de cursus een bevestigingsbrief met de locatiegegevens.bron:https://www.boxmeer.nl/inwoners/nieuwsberichten

 

«   »