overloon nieuws

Home » Nieuws » Deuren Restaria Loon feestelijk geopend

Deuren Restaria Loon feestelijk geopend

Gepubliceerd op 25 september 2018 om 16:58

De deuren van Restaria Loon aan het Hof van Loon 2 is Overloon werden vrijdagmiddag officieel geopend. Ine van de Laar en Piet Roelofs zijn dan ook zo trots als een pauw: "Alles is weer spic en span.We zijn heel erg blij met het eindresultaat."

Vanwege de bouw van het Hof van Loon was Restaria Loon ruim één jaar gesloten voor publiek. De laatste maanden stond Van de Laar samen met haar partner al wel op het plein met een frietwagen. "Nu kunnen we eindelijk weer aan de slag. Het zal wel weer even wennen zijn. We hebben al twee dagen proefgedraaid."

Zoals de naam al doet vermoeden is Restaria Loon zeker geen doorsnee snackbar. Er worden tal van warme gerechten geserveerd. "Denk hierbij aan wok- pastamaaltijden, maar we hebben ook diverse schotels met onder meer saté en shoarma. Natuurlijk hebben we ook een goede schnitzel op de kaart staan." Voor de verbouwing was er in het restaurant plek voor twintig gasten.lees meer op bron:https://www.boxmeersweekblad.nl/nieuws/zakelijk/527376/deuren-restaria-loon-feestelijk-geopend-

zie ook bouw van het Hof van Loon op https://www.overloonnieuws.nl/woonzorgcomplex

1-78.jpg2-62.jpg4-53.jpg


«   »