overloon nieuws

Home » Nieuws » 9e editie Tentfeest Overloon

9e editie Tentfeest Overloon

Gepubliceerd op 9 oktober 2018 om 18:44

OVERLOON – In het weekend van 19, 20 en 21 oktober aanstaande vindt op het evenemententerrein nabij het Gildehuis aan de Stevensbeekseweg alweer het 9e Overloonse Tentfeest plaats.

Én het is geen feest voor alleen de jeugd, ook de oudere generaties moeten zich er thuis en op hun gemak voelen. Het moet een feest zijn van en voor alle mensen uit Overloon en voor de mensen in de regio, die ook zin in een feestje hebben.

De bands zijn daarom geselecteerd op hun gevarieerde muziekaanbod. Op vrijdag komt de band Royal Beat. Deze unieke live-band staat garant voor een gezellige avond boordevol livemuziek en entertainment, zij spelen dance, de vetste stadionrock, Nederlandstalige meebrullers, de nieuwste pophits en hiphop. Met Co2 Kanonnen, confetti douches en een arsenaal aan ijzersterke medleys stormen ze iedere zaal, tent en festivalweide omver.

Op zaterdag is PROOST van de partij, deze band bestaat uit 6 energieke top muzikanten die elk optreden voor 100% in de partymode zijn! Zij zullen klaar staan om samen met jou een uitzinnige avond te beleven waarin compleet uit je dak gaan een vereiste is!

Op zondag wordt de feesttent omgedoopt tot een echte dorpsbrunch. Hier zullen 10 plaatselijke ondernemers heerlijke gerechtjes serveren. Het is een gezellige bijeenkomst waar iedereen van een hapje en een drankje geniet. Naast de hapjes en drankjes zal er live muziek worden gespeeld door De Bups. Voor meer info of kaarten: www.tentfeestoverloon.nlof op facebook www.facebook.com/TentfeestOverloon

 

 

Programma Tentfeest 2018

VRIJDAG 19 OKTOBER Vanaf 16 jaarROYAL BEATRoyal Beat is de ultieme live sensatie van Nederland.
Als geen ander weten ze het dansgehalte van een DJ te combineren met het spektakel van een live-band!
Het publiek wordt getrakteerd op een wervelende show met ongekende energie!!

Royal Beat, Beats it all!
VOORPROGRAMMA: DJ RICKY CORONY

Tentfeest Overloon is in 2010 gestart met een 2-daags evenement vanaf 16+. Door aanpassing in de regelgeving van de overheid qua alcoholgebruik vanaf 18+ is de toegang tot Tentfeest vanaf 2014 aangepast naar 18 jaar. Deze editie willen we terug gaan naar de oorspronkelijke insteek en zal er op de vrijdag (als trial) toegang worden verleend vanaf 16 jaar.

Tentfeest Vrijdag
 
ZATERDAG 20 OKTOBER Vanaf 18 jaar

PROOST!

Kan het nog grootser, gekker en beter? Ja het kan!
Een explosieve en energieke show waarin maar liefst 120 super hits je om de oren vliegen. Rijkelijk voorzien van confetti shooters, CO2 jets en stage flames is dit dé show om helemaal uit je dak te gaan! Ook dit jaar keren de mannen en dame weer terug met hun LED WALL SHOW!!

Zingen alsof je leven ervan afhangt!!
Springen tot je benen je niet meer kunnen dragen!!
We maken vrienden voor het leven!!

VOORPROGRAMMA: DJ RICKY CORONY

BANDFOTO2018-POSTERS.png

ZONDAG 21 OKTOBER

DORPSBRUNCH

Op zondag 21 oktober zal er voor de tweede keer een dorpsbrunch worden gehouden in Overloon en wel bij de Tentfeesten! In samenwerking met de lokale partners zal er een brunch worden georganiseerd die voldoet aan de wensen voor jong en oud.

Aansluitend zullen er diverse gastoptredens zijn en is er volop de ruimte om gezellig na te praten!

Dus.. trommel je buren, teamgenoten, vrienden, kennissen en/of familie op en kom proeven bij Tentfeest Overloon!!

Lees meer...

Dorpsbrunch
TENTFEEST OVERLOON PROGRAMMA 2018

TENTFEEST OVERLOON - PROGRAMMA 2018!! Het aftellen is begonnen! Tentfeest Overloon komt langzaam steeds dichterbij!! Wij hebben er enorm veel zin in en komen graag samen met jullie alvast in de stemming!! Zie hieronder een teaser van het programma van editie 9!! 19, 20 & 21 Oktober gaat het dak eraf met Royal Beat PROOST Ricky Corony & DE BUPS!!! Heb jij al kaartjes voor Tentfeest Overloon? Kom je op de fiets of met onze PARTY BUS? Ben je al voorzien in consumptiemunten? Bestel ze snel op onze website: https://www.tentfeestoverloon.nl/bestellen

Posted by Tentfeest Overloon on Saturday, August 25, 2018

«   »