overloon nieuws

Home » Nieuws » Boompjes Restaurant mag zich Dutch Cuisine-restaurant noemen!

Boompjes Restaurant mag zich Dutch Cuisine-restaurant noemen!

Gepubliceerd op 19 oktober 2018 om 16:51

Boompjes Restaurant in Overloon is onlangs een samenwerkingsverband aangegaan met Dutch Cuisine; een organisatie die de Nederlandse keuken en eetcultuur promoot. Dutch Cuisine ziet Nederlandse restaurants en chef-koks als belangrijke ambassadeurs om deze visie uit te dragen. Zij zijn immers degenen die de consument – hernieuwd - kennis kunnen laten maken met die duurzame, gezonde en smaakvolle keuken. En die bovendien de receptuur kunnen verspreiden en de verhalen achter de gerechten kunnen vertellen.

De visie van Ducht Cuisine is een visie die helemaal past bij Boompjes.Vol overtuiging heeft dit restaurant de principes van Dutch Cuisine onderschreven. Want koken op duurzame en bewuste wijze, met zoveel mogelijk gebruik van lokale seizoensproducten, en volgens het ‘no waste’ beginsel, is iets wat Boompjes Restaurant graag nastreeft.

Boompjes Restaurant heeft een paar heerlijke Dutch Cuisine gerechten op de kaart staan, waarbij weer eens goed duidelijk wordt waarom we met z’n allen best trots mogen zijn op die unieke Nederlandse eetcultuur!”

Bent u benieuwd hoe zo’n echt Dutch Cuisine gerecht smaakt, waar de ingrediënten vandaan komen en wat het verhaal achter dit gerecht is? Kom dit dan gauw eens ervaren en proeven!

Boompjes Restaurant

Irenestraat 1

5825CA Overloon

0478 642227

info@boompjes-restaurant.nl

www.boompjes-restaurant.nl

image001-2.png


«   »