overloon nieuws

Home » Nieuws » Lónse Huiskamertheatertour krijgt vervolg

Lónse Huiskamertheatertour krijgt vervolg

Gepubliceerd op 22 oktober 2018 om 15:02

Overloon – Na een succesvolle primeur in december 2016 krijgt de Lónse Huiskamertheatertour een vervolg. Op woensdag 12 en donderdag 13 december kunnen deelnemers weer genieten van een serie sfeervolle huiskamervoorstellingen op verschillende locaties in Overloon. De Lónse Huiskamertheatertour is een initiatief van Het Overloons Toneel (HOT).

De eerste editie Lónse Huiskamertheatertour kon op zeer veel enthousiaste reacties rekenen. Na afloop werd een enquête gehouden onder de deelnemers. Zij reageerden unaniem positief en soms aangenaam verrast. Enkele reacties: ‘Het was geweldig leuk, mooie verhalen en sfeerrijke ruimtes’, ‘Het was een bijzonder mooie en gevarieerde avond, erg goed!’ en ‘Heel bijzonder!’ Niet alleen het publiek maar ook bestuur en spelers van Het Overloons Toneel vonden de tour voor herhaling vatbaar. Na een regulier stuk in 2017 (Het geheugen van water) is het nu tijd voor de tweede editie van de Lónse Huiskamertheatertour.


De opzet blijft hetzelfde: onder begeleiding van een gids wandelen de deelnemers in groepen van maximaal 15 personen naar meerdere huiskamers in Overloon, waaronder ook een extra bijzondere locatie. Daar worden zij telkens verrast met een voorstelling van ongeveer 20 minuten, uitgevoerd door spelers van Het Overloons Toneel. Informatie over het programma en de kaartverkoop volgt. Een ding is zeker: ben er op tijd bij, want het aantal deelnemers is beperkt!

De tweede editie van de Lónse Huiskamertheatertour vindt plaats op 12 en 13 december.

kijk de foto's van Lónse Huiskamertheatertour van 2016 https://www.overloonnieuws.nl/foto-s-2016/lonse-huiskamertheatertour

zie ook de website van Het Overloons Toneel www.hetoverloonstoneel.nl of op facebook.com/HetOverloonsToneel


«   »